2012-11-13, 16:35
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nie wiem co dalej robić :(
Cytat:
Napisane przez Rumbelle
A co do tego, że planowałam do niego wrócić to bardziej chodziło mi oto, że jak nasze relacje w końcu się poprawią to hce z nim w końcu jak z człowiekiem porozmawiać o tym związku a nie kazać mu wracać do mnie.
|
Cytat:
Napisane przez Rumbelle
Miałam plany, żeby spróbować z nim kiedyś jeszcze raz ale teraz widzę, że chyba jednak nic z tego nie będzie bo nasze stosunki zamiast się polepszać to się pogarszają.

|
Jak dla mnie to jednak wyraźnie wskazujesz na to, że chciałaś, by do Ciebie wrócił i snułaś takowe plany. I nie byłoby w tym nic dziwnego.
Cytat:
Napisane przez Rumbelle
Sam mi zaproponował, że będzie mnie uczył nadal i że chce nadal tą znajomość ciągnąć więc mi nie piszcie mi proszę, że on chce się mnie pozbyć bo tak nie jest. Ja też go jednak znam i wiem, że tego nie chce.
|
To ów chłopak chce wg Ciebie utrzymać tą relację, ale zachowuje się następująco:
Cytat:
Napisane przez Rumbelle
Dodatkowo mój były zaczął mnie traktować jakbym była jaką „wredną dziwką”[/COLOR] (przepraszam za wyrażenie). Bił od niego takiego chłód, że czasami miałam wrażenie, że to ktoś zupełnie inny a nie ten ciepły chłopak, który kiedyś tak mnie kochał.
Próbowałam z nim porozmawiać, ale jedyne co słyszałam od niego to: NIE. Po prostu „nie” na wszystko. Powiedział, że mam mu dać z 2-3 miesiące na „odpoczęcie” ode mnie a potem możemy być tylko i wyłącznie przyjaciółmi. I mam zakaz poruszana tematu naszego związku. (...) A ja w ogóle nie mam na celu rozmawiać z nim o tym i tłumaczyłam mu to, ale on stwierdzi inaczej. Ja naprawdę staram się jak mogę, żeby było przyjemnie i żebyśmy rozmawiali w dobrych stosunkach ale on najwyraźniej tego nie chce. Mam nawet wrażenie, że z dnia na dzień nienawidzi mnie jeszcze mocniej. Czasami naprawdę chamsko się do mnie odnosi.
|
To ja Cię przepraszam, ale na czym opierasz swoje przeświadczenie, że chce tej znajomości? Chłopak jest chamski, odpychający i Cię zbywa. Jak dla mnie chłopak na początku rzucił coś o przyjaźni, bo chciał być "miły", a potem się przestraszył, że to bierzesz na poważnie.
Cytat:
Napisane przez Rumbelle
Ale mam nie rozmawiać z nim na żadne inne tematy. I tak też robiliśmy tylko, że nawet jak rozmawiamy o lekcjach to on doszukuje się aluzji co do naszego związki i zaczyna mi pisać, że miałam nie zaczynać tego tematu itd.
|
Tutaj jak dla mnie po prostu próbuje Cię zniechęcić do dalszych rozmów. Przykro mi i Ci współczuję, ale tak to dla mnie wygląda.
Edytowane przez 2988c920f887451997ed59670eafbe58b42f5da3_61df6c3a62fb8
Czas edycji: 2012-11-13 o 16:38
|
|
|