Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie wiem co dalej robić :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-13, 16:35   #15
2988c920f887451997ed59670eafbe58b42f5da3_61df6c3a62fb8
Konto usunięte

Dot.: Nie wiem co dalej robić :(

Cytat:
Napisane przez Rumbelle Pokaż wiadomość
A co do tego, że planowałam do niego wrócić to bardziej chodziło mi oto, że jak nasze relacje w końcu się poprawią to hce z nim w końcu jak z człowiekiem porozmawiać o tym związku a nie kazać mu wracać do mnie.
Cytat:
Miałam plany, żeby spróbować z nim kiedyś jeszcze raz ale teraz widzę, że chyba jednak nic z tego nie będzie bo nasze stosunki zamiast się polepszać to się pogarszają.
Jak dla mnie to jednak wyraźnie wskazujesz na to, że chciałaś, by do Ciebie wrócił i snułaś takowe plany. I nie byłoby w tym nic dziwnego.

Cytat:
Sam mi zaproponował, że będzie mnie uczył nadal i że chce nadal tą znajomość ciągnąć więc mi nie piszcie mi proszę, że on chce się mnie pozbyć bo tak nie jest. Ja też go jednak znam i wiem, że tego nie chce.
To ów chłopak chce wg Ciebie utrzymać tą relację, ale zachowuje się następująco:

Cytat:
Dodatkowo mój były zaczął mnie traktować jakbym była jaką „wredną dziwką”[/COLOR] (przepraszam za wyrażenie). Bił od niego takiego chłód, że czasami miałam wrażenie, że to ktoś zupełnie inny a nie ten ciepły chłopak, który kiedyś tak mnie kochał.
Próbowałam z nim porozmawiać, ale jedyne co słyszałam od niego to: NIE. Po prostu „nie” na wszystko. Powiedział, że mam mu dać z 2-3 miesiące na „odpoczęcie” ode mnie a potem możemy być tylko i wyłącznie przyjaciółmi. I mam zakaz poruszana tematu naszego związku. (...) A ja w ogóle nie mam na celu rozmawiać z nim o tym i tłumaczyłam mu to, ale on stwierdzi inaczej. Ja naprawdę staram się jak mogę, żeby było przyjemnie i żebyśmy rozmawiali w dobrych stosunkach ale on najwyraźniej tego nie chce. Mam nawet wrażenie, że z dnia na dzień nienawidzi mnie jeszcze mocniej. Czasami naprawdę chamsko się do mnie odnosi.
To ja Cię przepraszam, ale na czym opierasz swoje przeświadczenie, że chce tej znajomości? Chłopak jest chamski, odpychający i Cię zbywa. Jak dla mnie chłopak na początku rzucił coś o przyjaźni, bo chciał być "miły", a potem się przestraszył, że to bierzesz na poważnie.

Cytat:
Ale mam nie rozmawiać z nim na żadne inne tematy. I tak też robiliśmy tylko, że nawet jak rozmawiamy o lekcjach to on doszukuje się aluzji co do naszego związki i zaczyna mi pisać, że miałam nie zaczynać tego tematu itd.
Tutaj jak dla mnie po prostu próbuje Cię zniechęcić do dalszych rozmów. Przykro mi i Ci współczuję, ale tak to dla mnie wygląda.

Edytowane przez 2988c920f887451997ed59670eafbe58b42f5da3_61df6c3a62fb8
Czas edycji: 2012-11-13 o 16:38
2988c920f887451997ed59670eafbe58b42f5da3_61df6c3a62fb8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując