Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-13, 16:37   #2307
cloche
Zakorzenienie

Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
znalazłam taki tekst :
"... a jeżeli przejdziesz też na wieloraz. chusteczki do mycia pupy (tniemy stary ręcznik na chusteczki, obszywamy brzeg, układamy w pudełku, namaczamy w świeżej wodzie z dodatkiem olejku lawendowego + rumiankowego, a po zużyciu wrzucamy do pudełka, w któym jest kilka kropli olejku z drzewa herbacianego, a po 3 dniach zużyty stosik wrzucamy do prania z pieluchami), to oszczędzasz również na chustkach do pupy..."
nawet nie wiedziałam że tak można, hmmm tylko czy to nie za dużo roboty?
ja do mojej pupy używam takich sensitivów z kauflanda, 80 sztuk za 1 euro... jak maluszkowi podpasują, to myślę, że mu też dam jak dla mnie za wielorazowymi pieluchami przemawia brak tych chemicznych super-pochłaniaczy. w dobrych chusteczkach do pupy takiego czegoś nie ma (w sensie chemii nie ma; ba, czasem to i na olejki eteryczne trzeba uważać! potrafią uczulać), więc chusteczki będą jednorazowe
Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
W ogóle wczoraj olejowałam włosy oliwką z rossmana dla ciężarówek i włosy są genialne polecam a jutro rano idę na farbę zafarbować siwiznę
niektórzy farbują na naolejowane włosy ale trzeba mieć zaufaną fryzjerkę, coby cię z olejem na głowie nie pogoniła

Edytowane przez cloche
Czas edycji: 2012-11-13 o 16:42
cloche jest offline Zgłoś do moderatora