2007-02-22, 10:11
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
wymiana jeansow (h&m rurki grantowe jeans sqin)
Hej. Słuchajcie byłam w Poznaniu i kupiłam w H&M rurki granatowe (ciemne bardzo( takie za 79,90 ) Kupiłam rozmiar 28 i po jednym zalozeniu okazalo sie, ze za duze . Nie moge juz wymienic, bo po pierwsze oderwałam metkę, a po drugie nie jestem juz w Poznaniu. Oczywiscie są w stanie idealnym (tylko raz zalozone). Tylko wiecie ja to jest ze spodniami... trzeba brac zawsze o rozmiar mniejsze, bo jak sie raz zalozy to juz nie sa idcealnie dopasowane ( a poziej po praniu znowu cianse). Bylabym bardzo wdzieczna gdyby ktoras z was zamienila się ze mna rozmiarami. Ja dam jej 28, a ona mi 27. Odpiszcie, bardzo mi na tym zalezy. Ewentualnie gdyby któraś zamierzała upić rozmiar 28m to niech kupi 27 i się wymieniamy (bo te moje sa jak nowe, wiec nie ma obawy, że coś z nimi nie tak). Dziewczyny pomóżcie, bo dzisiaj juz miałam doła, że znowu kupiłam za duże spodnie. Tak się napaliłam, a tu po pół godziny patrze, że trochę wiszą na mnie (chyba domyslacie sie jakie to okropne uczucie :P) Będę naprawdę wdzięczna. Pozdrawiam
|
|
|