Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Perfumiarstwo
Wątek: Perfumiarstwo
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-02-22, 10:17   #25
Córka D'artagnana
Zakorzenienie

Dot.: Perfumiarstwo

W takim razie Letoy,jest to przeciez wątek perfumiarski ,żeby zbytnio nie odbiegac od tematu to zapytam jakich substancji zapachowych dodaje sie do kremów,balsamów i szamponów,że one potem tak ładnie pachną ,mam na mysli balsam do ciała L'oreala odzywczo-ujędrniajacy hm!...nazwa wypadła mi z pamięci ...przypominający mi nutę Allure,czy złoty olejek pod prysznic Nivea Bath Care(ślicznie pachnie,tylko czym?). Czy producenci tworzący nutę zapachową niektórych mazideł kierują sie popularnymi na czasie zapachowymi hitami? Czy dodają naturalne czy syntetyczne olejki zapachowe do nich,...a jakie specyfiki upiększajace masz na myśli i jakich firm? A to,że uzywasz to świadczy tylko o tym,że dbasz o siebie i nie ma w tym nic złego czy niemęskiego
Uwazam,że koncerny mogłyby te niesprawdzone produkty przeznaczyć na cele dobroczynne,np.oddac za cenę(jak juz tak chcą sie targowac )1/4 produktu, domom dziecka,albo spokojnej starości,albo innym potrzebujacym, a perfumy przelać do zwykłych buteleczek,no bo co wylewa sie zawartośc do zlewu?
Córka D'artagnana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując