Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. MamusieXI-XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-13, 20:38   #4013
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23
Dot.: Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. Mamusie

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Za to pisała Marti że być może jutro wyjdą, Mały ostro ciągnie cyca i nie pozwala się z rąk wypuścić
ale fajnie, zazdroszczę jej

Cytat:
Napisane przez martaj9 Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie.

Mały się nie przekręcił więc czeka mnie cc. Najprawdopodobniej w poniedziałekJutro mam potwierdzić...
Wody w porządku, łożysko dojrzałe ale nie stare- małe zwapnienia tylko. Synek wazy ok 3 kg.

Raczej do soboty (bo wtedy mam termin) nie urodzę bo zamknięta jestem.

Juz mam stracha, o mojej mamie nie wspomne
za cc

Cytat:
Napisane przez Dorisp Pokaż wiadomość
Dziewczyny a propo mycia włosów w szpitalu, czy suszarkę bierzecie? Ja też z tych co często muszą myć
ja nie używam w domu więc do szpitala też nie biorę

Cytat:
Napisane przez karolla12 Pokaż wiadomość
Kochane ja jutro rano jadę do szpitala,mam być przed ósmą.Nie wiem dokładnie o której będę miała cc,ale myślę,że przed południem będę po.

Dlatego bardzo bardzo bardzo proszę o kciuki!!!!

Mam numer tylko do Immortal,więc dam jej znać.Niestety nie mam fb.

Mam stresa ale wierzę,że będzie dobrze
będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość

Któraś pisała, że szyjka potrafi się bardzo szybko skrócić podczas samego porodu.
oby

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Jakbyś se wykupiła pakiet VIP za 16 tysi w prywatnej klinice to może daliby Ci nawet bitą śmietanę do tych lodów
:

Cytat:
Napisane przez mariolicka Pokaż wiadomość
kurde ale mam kostki spuchniete, dzisiaj to juz wygladają strasznie

a jak sobie radzicie z takimi sportami ekstremalnymi jak np zakladanie skarpet albo butów? bo ja sobie nie radze tż musi pomagać
u mnie to samo
a ze sportami sobie radzę. Siadam na schodach i wtedy wkładam skarpetki lub buty Kozaków nie noszę, bo mi w nich ciasno. Chodzę w półbutach na lekkim koturnie wszędzie, a do sklepu na przeciwko jak lump w dresiorach i adidasach pocieszam się tylko że to już niedługo