Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. MamusieXI-XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-14, 08:47   #4059
kaaamila1
Zakorzenienie

Dot.: Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. Mamusie

Hej

Jestem już po śniadanku i popijam herbatkę z cytrynką.
Na dzisiaj wypada mój termin porodu z USG z 13 tygodnia ciąży.

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Info od Meiadeleite:

"13.11.2012 g. 20:41 - Antoś, 3986 gr, 60 cm czystego szczęścia Poród (aktywnie) trwał bagatelka 17 godzin, ale zakończył się największym happy endem świata. Jeśli chcesz można wrzucić zdjęcie na forum . Przepraszam, że dopiero teraz daje znać, ale przez cały ten czas nie byłam w stanie nawet myśleć. Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn!"

Ja Ciiiiiiię !! Jaki śliczny !!! Gratulacje dla dzielnej Mamusi

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Jest kolejny maluszek i jaki piekny
Gratulacje dla mamy i rowiesnika mojej Evy
No to teraz kolejna rzecz, ktora nas laczy
Ciesze sie waszym szczesciem i duzo zdrowka zycze.

Ja wlasnie weszlam z komorki na wizaz, bo juz sie za wami bardzo stesknilam Siedze nadal w szpitalu, ale to moze i dobrze, bo polozne ladnie mnie poinstruowaly i udalo sie dziecko nauczyc karmienia piersia (bo na poczatku nie szlo w ogole to dostala na pierwsze dwa karmienia mleko modyfikowane). Ladny ma odruch ssacy, przynajmniej jak asystuje mi polozna
Moze dzis rano juz wyjde jak wszystko bedzie ok. Zobaczymy.
Jak juz bede w domu to napisze wiecej z tego doswiadczenia, ale generalnie to jestem bardzo zadowolona z tego jaka mam opieke. Jedyne co mnie boli to szwy i ciezko mi siedziec i lezec czy chodzic.. nawet boje sie zagladac jak to tam wyglada, ale licze, ze sie zagoi w miare szybko. Teraz jedynie przeciwbolowymi sie ratuje, ale to i tak gowno daje.

Niestety brzucha plaskiego jak Dekajka nie mam
Jest nieco mniejszy i tak dziwnie pusty. Musze sie przyzwyczaic Jeszcze sie nie wazylam po, ale sama po sobie widze, zeprzy okazji ciazy przytylam jeszcze w innych miejscach niz brzuch. No i zastanawiam sie nad kupnem tego pasa.. w domu najpierw obczaje czy majtki sciagajace sie sprawdza.. chociaz teraz preferowalabym luzna bielizne
Te pieluchomajtki z Tena swietnie sie sprawdzaja.. wygosniejsze niz wkladki porodowe.. przynajmniej ja tak uwazam (a mam to i to

Sorry, ze tak tylko o sobie pisze, ale przeczytalam tylko biezaca strone, wiec nawet nie wiem co u was slychac. Niestety w komorce mam limit na neta (bo po darmowym wifi zawsze jade.. a tu w szpitalu nie ma ) No i caly miesieczny limit sama juz wyczerpalam

Pozdrawiam was mocno. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i nadchodzace porody Gratuluje nowych tygodni Do zobaczenia potem Milego dnia wam zycze
Dana czekamy na Was jak wróciccie do domku !!! My również się stęskniłyśmy !
No i brawo za radzenie sobie z cycusiem

Cytat:
Napisane przez kamilkak90 Pokaż wiadomość
Sola ja urodziłam Nadie sn o 4:00 a o 5:30 wstałam i pod prysznic kazały mi iść.

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

a i kciuki za Karolle, a Wy trzymajcie za nas bo mamy neonatologa, a mi się wydaje że mały ma katar i wczoraj kupke lekko zieloną zrobił....

Kciuki za wizytę już zaciśnięte !!!!

...........

Karolla- trzymam kciuki z całych sił i z niecierpliwością czekam na wieści !!!!!!!!!!!!

Karolka- powiem Ci, że rodzinka Twojego TŻ jest bezbłędna..

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora