Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-14, 09:20   #2579
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI

dzień dobry dziewczyny!

kurczę, mi Ania dzisiaj na coś naciska po lewej stronie, nie wiem co to jest ale boooli staram się tam trochę masować, żeby się trochę przesunęła, ale coś jej to nie wychodzi

dzisiaj mam dzień lenia - tylko bym spała ale muszę się wziąć za cokolwiek, bo dom mam zapuszczony strasznie wiem, że nie mogę teraz robić wszystkiego, ale to co się dzieje w tym mieszkaniu to jakaś czarna magia ale też jest dlatego, że za miesiąc się wyprowadzamy i stwierdzam, że po co coś porządkować czy układać, jak i tak za miesiąc będę to wywozić

w ogóle to tak mówię, że za miesiąc się wyprowadzamy, ale tak naprawdę nasz nowy dom jeszcze w kompletnej rozsypce od poniedziałku TŻ bierze 2 tygodnie urlopu i będzie kafelkował łazienkę, trzeba jeszcze podwiesić sufit w kuchni, tam wykafelkować, nie wiem jak z gładziami (w sensie część jest już położona, ale czy wszystkie warstwy?), położyć wszędzie panele, pomalować wszystkie pomieszczenia, założyć drzwi wejściowe i pewnie tysiąc rzeczy, o których nie wiem na wszystko mamy czas do końca grudnia ale pocieszam się, że nie muszę mieć wszystkiego gotowego - tyle tylko coby syfu np z gładzi nie było, po prostu żeby dało się żyć a resztę przecież możemy sukcesywnie wykańczać
a wy remontowo-budowlane dziewczyny jak tam stoicie? ja już mam kompletnie dość, ale pocieszam się, że jeszcze tylko troszkę troszeczkę...

dziewczyny, trzymam za was kciuki na dzisiejszych wizytach

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora