Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-14, 09:50   #3611
Pradip
Zakorzenienie

Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Dobrze, że mierzysz tempkę, źle, że się denerwujesz
A lekarz ma rację, stres powoduje podwyższenie prolaktyny, a ona, podwyższona, może blokować owu .. więc zalecenie od ciotki marudy - nie stresować się!

A u mnie radykalna poprawa!
Chyba jednak antybiotyk działa i to jak, mogę mówić!
Kaszel już tak nie boli i odzyskuję apetyt
Mam nadzieję,że będzie coraz lepiej i może choć trocjhę skorzystam z wolnego
Fajnie że znowu mówisz
Wiem że nie powinnam sie stresować ale na tej wiedzy się kończy takie życie...
Cytat:
Napisane przez vanessa1781 Pokaż wiadomość
a powiedzcie mi jeszcze jak wygląda to badanie nasienia u faceta, bo mi kojarzy się jak z któregoś filmu - w przychodni dostaje pojemnik, gazetę z ładnymi paniami i idzie do WC wraca z pełnym pojemniczkiem
Tak jak Ci dziewczyny pisały. Tz umawia sie na konkretną godzinę dostaje pojemniczek i zostaje sam chociaż mój wczoraj zapytał się czy mógłby zabrać żonę ze sobą bo on inaczej nie umie
Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Dzisiaj mam 25 dc a zarazem 10 lub 11 dzień po owulacji, więc nie wytrzymałam i zatestowałam. Oczywiście, standardowo - I kreska. Ja już nie wiem co myśleć, 7 cykl się staramy, zawsze trafiamy w owulkę. Do tego wszystkie wyniki moje i TŻta są w porządku i mimo dwóch wyhodowanych pęcherzyków znowu prawdopodobnie nic z tego nie będzie... Wiem, wiem - jeszcze nie było @, ale jakoś nie robię sobie nadziei. Poza bólem piersi (które zawsze mnie bolą przed @) jakichkolwiek innych, niestandardowych objawów nie mam....
wytrzymaj jeszcze może coś się wyklaruje
Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Szybko dostał to skierowanie na badanie nasienia.
Tak? to normalnie jakoś ciężko je dostać?
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora