Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie wiedziałam, że może mnie to spotkać
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-14, 10:00   #14
Mitsukki
Naczelny Hipster

Dot.: Nie wiedziałam, że może mnie to spotkać

Masz opcje - zrywasz z TŻtem, ryzykujesz z kolesiem z imprezy (tu pozwolę sobie dodać, że fascynacja i kwik macicy to nie jest miłość, to tylko fascynacja i kwik macicy).
Druga opcja - mówisz TŻtowi co się stało, a co dalej to już jego decyzja.

Sama byłam kiedyś w sytuacji, w której pojawił mi się ktoś inny na horyzoncie i dla niego rozstałam się z ówczesnym chłopakiem. Z nowym nic nie wyszło, sprawa sama się rozeszła po kilku spotkaniach, mimo, że nakręcona na znajomość byłam bardzo. Tylko, że u mnie to była inna sytuacja, bo z byłym chciałam się rozstać już od dłuższego czasu i ani chwili tego nie żałowałam, bo był to mocno nieudany związek.

Zastanów się czy Ty cokolwiek do narzeczonego czujesz, bo jak nie to to skończ. Nie ma nic gorszego niż bycie z kimś "bo on mnie tak kocha, nie mogę go zostawić". Co to z litości z nim jesteś?

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując