Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-14, 10:59   #2519
vvgh
Wtajemniczenie

Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Larwa mi się podoba D

O się uśmiałam z tym myciem garów dobre dobre i wiesz taki kod, jedno mrugnięcie pozmywaj, dwa - odkurz

Aaaa przypomniało mi się, jak chodziłam z mamą i bratem na zakupy to moja mama ze specyficznym poczuciem humoru wołała za nami w sklepie, albo przy kasie Józefina i Józio spakujcie zakupy, albo przynieście coś i ta litość ludzi w oczach, nie zapomnę
Józefinko, nie martw się.
Tak, tak, a jak złapię się za ucho to ma się zamknąć w pokoju i nie przeszkadzać rodzicom .

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Larwa - extra!

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Aaa, chciałąm się z Wami jeszcze podzielić, co mnie dziś zaskoczyło. Leżę sobie leżę i słyszę dzwonek do drzwi. Nikogo się nie spodziewałam, więc pomyślałam, że to kontrola z ZUSu, a okazało się, że to Pani listonosz przyniosła mojego męża zwrot nadwyżki podatku z zeszłego roku. A swój dostałam w lipcu i już zapomniałam, że on nie dostał. No i trochę mi to poprawiło humor, bo przynajmniej pokryje to straty na mój bilet miesięczny, z którego nie korzystam, bo znów jestem na zwolnieniu, a potem urlop, mój mandat za jazdę bez biletu i bilety, do Lublina, które kupiłam, a nie pojechałam bo wylądowałam w szpitalu. Karma działa
No i super!
vvgh jest offline Zgłoś do moderatora