Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. MamusieXI-XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-14, 18:08   #4288
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23
Dot.: Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. Mamusie

Laurka jest prześliczna jak oglądam takie dzieciaczki, to mi się wydaje niepojęte, że one w naszych brzuszkach siedzą

Marti, zazdroszczę szybkiego porodu. A Mikołaj jest przecudowny już się mojego nie mogę doczekać.

A ja spałam do tej pory, trochę mi lepiej, ale nadal brzuch trochę boli. Jakoś się dziwnie czuję. Chyba mnie delikatnie stres bierze przed jutrzejszym szpitalem

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
kamilka co za idio.ci w tym szpitalu

ja jestem zalamana, siedze i rycze ogolnie
w piatek mam termin czyli przyszly tydz bede przenoszona ..i co mi moj mąz komunikuje?ze jego szef francuz co przyjezzda raz na trzy meisiace do polski bedzie w przyszlym tyg i moj maz jako jeden z dwoch kluczowych pracownikow musi byc w gdansku 3 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!jestm zalamana znając moje szcescie wtedy zaczne rodzic ku..rwa albo co i bede sama, maz mowi ze jak co to od razu wsiada w auto i przyjezdie ale ku...rwa do gdanska jest ponad 4 godziny jazdy!~!!!wiec co ja mam robic zaciskac wtedy nogi?????a jak akurat bedzie mial konferencje z szefem to sie nawet nie dodzwonie
nie i ch..j
współczuję. Nie da się tego jakoś odwołać??? Musi tż tam być?