2012-11-14, 19:55
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Cytat:
Napisane przez iza243
Fajnie masz z tymi ciuszkami,to duże obciążenie
Jest taki przesąd że do 3 miesiaca nie powinno sie nikomu mówić i nic kupować bo różnie może być...
Dziewczyny mój tż powiedział mi dziś że on ma teorie że miałam owulke w czasie @ i temu to lh wyszło takie duże  A że przytulaliśmy sie tuż przed @ to jego zdaniem mogło sie udać bo ta tempka teraz i wogóle.Beta wg była zrobiona za wcześnie jak owulka była w czasie @.Taaaa.... ciekawa jestem czy były w tej bajce smoki 
|
Wiesz Iza ta Twoja tempka wysoka od @, potem to dziwne plamienie i nadal wysoka tempka ...Dziwne rzeczy się u Ciebie dzieją w tym cyklu więc ja bym poczekała do terminu kolejnej @ i zobaczymy
---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------
Cytat:
Napisane przez santom
hej dziewuszki
czytam systematycznie, ale kilka dni znow mialam kryzys i zero sil do udzielania sie
powiem Wam, z tymi ciuszkami, ze jak bylismy na Korfu to kupilam dla maluszka body. to byl 6tc. z pieknym napisem... teraz leza gleboko w szafie i mam nadzieje, ze kiedys dzidziowej sistrzyczce albo braciszkowi bede mogla powiedziec, ze sa pamiatka po ichniejszym rodzenstwie 
tak samo nie mam serca wyrzucic testu, ktory wtedy wyszedl najwyrazniejszy. chyba zapakuje go i sobie bedzie gdzie w kaciku lezal 
|
Cześć kochana
Masz racje trzymaj te rzeczy głęboko schowane
Test na pamiątke a ubranko dla następnego maluszka który napewno się u Was szybko pojawi!
min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000 
Minuty MAJ: 1005 min/1000
|
|
|