Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Banał - zakochałam się w koledze z pracy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-15, 20:41   #3
milenka22
Rozeznanie

Dot.: Banał - zakochałam się w koledze z pracy

Poczekaj i postaraj sie wyczuć czy może mieć wobec Ciebie jakieś zamiary. Jeśli uważasz, że tak możesz mu bardzo delikatnie dać do zrozumienia, że on również miałby u Ciebie szanse. Zresztą jeśli jesteście na stopie przyjacielskiej zawsze możesz rzucić na pocieszenie tekstem typu: daj spokój, taki facet jak Ty nie będzie długo sam. Nie wiem... taka moja propozycja. Ja pewnie bym się do tego posunęła

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Napisane przez juustine Pokaż wiadomość
jedyną radą jest to, żebyś sobie odpuściła. Nie widać przyszłości tej znajomości, i lepiej zostać w relacji koleżanka-kolega. Szczególnie, że mówisz, że nie jesteś w jego typie i sama wiesz, że nic z tego.
Szczupłe kobiety są chyba "typem" 99% facetów, czy się mylę? A mimo wszystko waga nie świadczy o szybkości znalezienia sobie faceta i jakości związku. Ktoś może mówić, że lubi szczupłe blondynki a spotykać się z pulchną brunetką.