Wątek
:
Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
2012-11-16, 07:48
#
3154
sharpnowaja
Zakorzenienie
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Witam
cud się stał
wstałam przed 7
Atena ja mam identycznie ze spaniem. Zawsze spałam na brzuchu i ciężko mi się przestawić. Teraz się na boku ale tak bardziej na brzuszku- na tyle że mnie nie uciska. Jedną nogę mam w górze więc brzuszek jest w powietrzu
nie wiem czy to dobrze opisałam.
Mysia czy Twoja koleżanka po każdym przebraniu pieluszki (nawet po samym siku) myje/przeciera chusteczką pupę? bo wiem że są różne "szkoły". I co robi po kąpieli? Chodzi mi o cały rytuał po kolei
Mysia bardzo ładne zaproszenia. Dostałam ostatnio takie samo ale jasne
Moja mama zawsze jak się urodził jakiś wnuczek lub wnuczka to jechała do nich na pierwszy tydzień lub dwa. Mam nadzieję że do mnie też przyjedzie
a że u nas dzieciaki rodzą się średnio co rok to jest najbardziej na bieżąco. Plus zarabia opiekując się dzieciaczkami więc na niektórych nowościach dziecięcych zna się lepiej niż my młode dzieciaki
---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------
Cytat:
Napisane przez
lonely_lady
ja śpię na prawym boku z kolanem pod brodą, czasem na lewym i dosyć często na brzuchu
choć staram się nie spać na brzuchu, czasem tego nie kontroluję
ooooo właśnie
Cytat:
Napisane przez
Atena564
A spodnie niby mojego rozmiaru jak na matrone jakąś normalnie- w dupie i w nogawkach to by się 2 takie kobietki jak ja zmieściły
nie wiem czy wam pisałam ale ja dostałam spodnie od ciotki TŻta- bo przecież przytyję w ciąży. Tylko taki mały szczegół że spodnie było materiałowe- a takich nie noszę, poza tym były po ciotce a ona ma 1,50m w kapeluszu a ja 1,7! więc były mi tak do połowy łydek
i najważniejsze- zmieściłabym się w jedną nogawkę
no ale przecież przytyje
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do sharpnowaja
Znajdź więcej postów sharpnowaja