Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-16, 08:43   #2618
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III

Bry !

Cytat:
Napisane przez LiwkaO Pokaż wiadomość
Dragusia pisała, że ma niedługo studniówkę a ja ogłaszam, że mam dziś

Cytat:
Napisane przez Mi6ka Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny, no to teraz nadrobie te ponad 30 stron, skonczyly sie moje spacerki itd... Cala noc nieprzespana :/ gardlo mnie boli jak jasna cholera, troche katar i jakby grypowo ;(;(;( Ale to gardlo to okropnie, slyszalam, ze pol poznania choruje :/ No i do tego mam mame u siebie - teraz mnie zameczy na smierc jak widzi, ze chora jestem, herbatka, nowe pomysly na leczenie itd itd itd ehhh no na 10 ide niech lekarz obejrzy to gardlo, czy to zwykla wirusowka :/

A powiedzcie mi, bralyscie tantum verde w areozolu ? Podobno jedyny lek dla kobiet w ciazy na gardlo ...
Zdrowiej, tak tantum verde psikałam jak byłam chora, dozwolone.

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
z lotniska z balic, więcej nie wiem bo się nie znam kompletnie
w strone Nowego Sącza

No to tak czy owak jak będziesz jechała do Bonarki, to wjedziecie sobie zjazdem Zakopianka i w drodze do niej macie Entliczka, nie zbaczając z trasy, możesz sobie zadzwonić do obsługi to Ci powie ile mają i jakie typy wózków, jak kiedyś byliśmy ok 40.

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
Witajcie!
Uff, dzisiaj skończony 21 tydzień Jak miło... leci już z górki
Ja też

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość

No i mi też się skumulowało dużo spraw teraz. Oprócz ciąży i szukania mieszkania z załatwianiem kredytów, pojawiła się szansa na awans. Być może ostatnia taka szansa, bo się zmieniają przepisy i za pół roku już takiej szansy mieć nie będę.
Nie wiem, co tu począć, bo jak się zdecyduję i rozpatrzą mój wniosek pozytywnie, to mogę zapomnieć o zwolnieniu ciążowym w grudniu, jak sobie planowałam.
O dłuższym wychowawczym też. Nie mówiąc już o stresie, jaki się wiąże z nowym miejscem pracy, nowymi ludźmi i o wiele bardziej odpowiedzialną i wymagającą dyspozycyjności pracą
Wszystko na raz...
No ja tylko dasz radę, to trzeba z awansu korzystać, może być fajna możliwość i weselej się będzie potem wracało

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Zagłosowane