Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-16, 10:28   #281
happy_eve
Wtajemniczenie

Dot.: Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część

Hej!

Poczytałam Was szybko i pobieżnie nadrobiłam, bo zaraz muszę się zbierać na ktg.

Cytat:
Napisane przez mad85 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki, dzisiaj caly dzien bez neta nie dam rady nadrobic zaległosci bo na 9 rano mam sie zgłosic na oddziale. mialam dzis ktg no i jak czekalam to moj gin mnie zauwazyl i poprosil do gabinetu a ja nieogolona i w ogole bo myslalam ze rano se zrobie dzien pieknosci skoro wiem ze ide do szpitala. Ni nic mowie ze jestem nieprzygotowana a on sie zaśmiał tylko Powiedzial ze mała jest jeszcze wysoko ale chyba zrobił mi ten masaz caly bo trwało to troche dluzej niz standardowe badanie i tak dziwnie wykrecal reka powiedzial ze wchodzi narazie opuszek palca i teraz moze zaczac mnie bolec brzuch w razie czego mam wziasc nospe a jutro sie widzimy. I stad jeszcze moje pytanie z która z Was moge sie wymienic numerem?
I chcialam zakomunikowac jeszcze ze po badaniu dostałam lekkich plamien i brzuch boli coraz bardziej. A rodzi ktoras obecnie?

Cytat:
Napisane przez ausente Pokaż wiadomość
Halawaya super opis. I biedna ty

A ja sie chwale tez tu bo.nie.wszystkie maja fb.
Szyjke mam.zgladzona.jak to lekarz pow rozwarcie na 1 palec. Czul.glowke malej ) usg nie mialam. Pow ze szybko mi to idzie i moze w weekend urodze boje sie ale coz.
Boli mnie wszystko. Spac nie umiem. Mleko mi leci. Majtki co chwile mokre. MASAKRA!!!!
za rozwój akcji

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Hej Laseczki

Dzisiaj mam wizytę na 10:40 tak więc proszę o kciuki aby ta moja szyjka chociaż trochę sie zmiękczyła, skróciła lub rozszerzyła
za wizytę

Cytat:
Napisane przez fasolka124578 Pokaż wiadomość
Dziewczynki w dzien dobry tvn jest ranking porodówek.
A ja bylam wczoraj na wizycie. Lekarz mnie wybadał, kurcze bolało trochę, ale mówił że tak musi być. Szyjkę mam na 1,5 cm. I jeśli nic mnie nie zbierze wcześniej, to dwa dni po terminie będę mieć pierwszą prowokację.
za wizytę

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
patrze na wkladce malutka jak łepek od szpilki kropla krwi
czyli co moze sie rozwarcie robi
brzuch jak na okres caly mnie pobolewal
potem sie podcieram jakis glut sluzowy jest, to moze czop zaczyna odchodzic

poskakalam na pilce lyklam wiesiolka i czuje takie uczucie parcia dziwne i co i kuuuupa dosłownie

tak sie podjaralam a teraz juz nic mnie nie boli
za dalszy rozwój akcji

Cytat:
Napisane przez gk7 Pokaż wiadomość
Byłam rano na pobraniu krwi, po południu wyniki. Trzymajcie kciuki, aby to nie było TO, czyli cholestaza. Dzisiaj w nocy już spać nie mogłam z nerwów, że za wcześnie pewnie urodzę i mnie w środę do szpitala położy po wizycie. A ja nie chcę jeszcze