2012-11-16, 13:16
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część
Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982
martuś spokojnie pomysl tak-pozniej inne beda rodzic, twoja dzidzia bedzie meic juz ponad meisiąc i bedzie git bedziesz maila wiecej czasu na wizaz
bedzie dobrze, w koncu maly sie przestawi tak myśle  *******
strasznie za toba tesknie tak samo jak ty za nami 
a synuś jest przeuroczy
co do ktg to chcialabym mieć taki wykresik, neistety u mnie skurcze zerowe 
|
dziekuje mam nadzieje ze niebawem zawitam spowrotem i ze w koncu ujrze ze rodzis jak juz bedziesz miala meza przy sobie bo cos tam mi sie obilo ostatnio o oczy ze gdzies mial wyjezdzac.
[QUOTE=Karla1983;37651221]
Cytat:
Napisane przez Ma_majka
Kochana, na pewno nie urodzisz w weekend Ja, przyszły dr hab ginekologii, Ci to mówię 
  Nie martw się, Mały śpi albo obrócił się i nie czujesz kopniaczków. A poza tym, to już ma tak mało miejsca ze będziesz czuć coraz słabiej!
Musisz częściej do nas zaglądać, to humor też będziesz miała lepszy  [COLOR="Silver"]
No skoro Ty tak mowisz, to tak musi być...  Tym bardziej, że to za wcześnie ciut bo 36 tc, no ale z tą moją skracającą się szyjką nigdy nic nie wiadomo.... Ale postaram się nastawić pozytywnie 
Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa
Marti- maluszek super  Kupiłam mojemu takie same skarpetki, w Smyku chyba, do kompletu jeszcze białe są 
|
dziekuje my w h&m
zaraz mi cycki rozsadzi musze malucha obudzic.
sprawy formalne mam pozalatwiane.pediatra wybrany-udalo sie ta znajoma moich tesciow-michal pojechjal poznala go i zgodzila sie wziac do siebie-bo juz lista dawno zamknieta ale dla znojomych miejsce sie znajdzie maly zarejestrowany-do ubezpieczenia zgloszony, dokumenty do zusu przygotowane-podpisane zaraz jade do biura rachunkowego wiec mam z bani te rzeczy.moge teraz karmic, przwijac i nie spac 
Justa bossssssssssskkkkkkkkkiii iiiiiii!!!!!!!!!!
kurcze nie wiem od kiedy zaczac werandowanie
|