Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem ze swoim głupim zachowaniem.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-16, 13:50   #1
magda5712
Raczkowanie

Problem ze swoim głupim zachowaniem.

Hej Dziewczyny.

Chciałam Was prosić o radę,bo już kompletnie nie wiem co zrobić ze sobą , więc w akcie desperacji piszę tutaj. Mam nadzieję , ze ktoś popatrzy na to trzeźwym okiem i pomoże.

Moim problem jest mój sposób zachowania,który bardzo drażni mojego partnera. Jesteśmy ze sobą dłuższy czas(ponad 4 lata) i z czasem zaczął go drażnić jeszcze bardziej. Generalnie chodzi o to , że na co dzień raczej się dogadujemy,lubimy spędzać ze sobą wolne chwile(w sumie spędzaliśmy ich bardzo dużo),mamy podobne poczucie humoru,wspólne marzenia,dużo wspólnych wspomnień i wszystko jest pięknie,gdyby nie to że czasem nie wiem co we mnie wstępuję i po prostu staje się hmm.. tępa? Czasem zadaję takie głupie pytania, czy mówię coś tak głupiego,bezsensownego , a jego to strasznie wkurza, że "nie używam mózgu". Reaguję na to wkurzeniem,bo wiele razy prosił mnie , żebym przestała coś robić ,a do mnie czasem jakby to nie docierało. Niby dociera,ale o tego dochodzi to, że jestem troszkę natarczywa, a on potrzebuję własnej przestrzeni,jednak ostatnio staram się już pod tym względem zmieniać. Mimo wszystko na prawdę wielu swoich wad które nad przeszkadzały( to nie jest tak,że przeszkadzją tylko jemu) się pozbyłam, a wielu nie mogę od lat,ciągle popełniam podobne błędy,ile można...
Boję się, że przez to mój chłopak zupełnie straci do mnie cierpliwość co zresztą powiedział,albo zrobi jakąś głupote. Ufam mu,ale zaczęłam już się nawet tego obawiać, przez to , że nie umiem wykorzenić z siebie róźnych zachowań.
Co mi radzicie?
magda5712 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując