Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem schudniemy 20kg! - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-16, 15:28   #596
Aiesha
Rozeznanie

Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część IV

Cytat:
Napisane przez abre90 Pokaż wiadomość
ja dziś na 18 30 wizyta u dietetyczki, a na 21 30 do kina. obawiam się, że mogę usnąć, bo strasznie chce mi się spać
senność do zasługa paskudnej pogody (bynajmniej u mnie mglisto) ale może być też inna przyczyna - niski potas... zjedz pomidora lub banana (wiem że banany mają dużo węgli, ale to pomaga). Ja od jakiegoś czasu gdy mnie łapie totalne osłabienie i senność wspomagam się tabsami z potasem. Już kilku osobom tak doradziłam i im również pomagało

Cytat:
Napisane przez czarnaDama2394 Pokaż wiadomość
Aiesha-mnie akurat takie kupowanie za w czasu mniejszych rozmiarów bardzo motywuje(było tak z płaszczykiem)i doszłam do tego że jego włożyłammam po prostu takie coś,że wiem,że niebawem to włożę i dostaję kopa motywującego

no ja mam nadzieję, że na BN przynajmniej w jedne się wcisnę... u mnie największy problem, że tłuszczyk najpierw idzie mi w uda, a większość spodni, mimo iż w pasie jest ich na tyle - w udach niestety są ciasne (

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
Napisane przez missmanhattan Pokaż wiadomość
Dziewczyny, Wy sie ważycie częściej, to może pomożecie. Jak choroba, zwykłe przeziębienie wpływa na wagę? Co niedziela się ważę, no a dzisiaj się rozchorowałam i tak się zastanawiam czy wchodzenie na tą wagę pojutrze będzie miało sens. Jak pokaże więcej kilogramów niż zazwyczaj, to mnie to zdemotywuje, jak mniej, ale tylko z powodu choroby, to też się niepotrzebnie ucieszę. Co prawda wzięłam leki i póki co się nie rozłożyłam, mam wielką nadzieję, że jutro przejdzie, no ale różnie może być.
przez chorobe to raczej waga nie powinna pokazać więcej a wręcz odwrotnie... jak jesteś chora, mniej jesz, gorączka też robi swoje...

wzrost 176cm
start: 92
kolejne podejście: cel 1: "85"
cel 2: 83
cel 3: 79
do wakacji
cel 4: ...

Edytowane przez Aiesha
Czas edycji: 2012-11-16 o 15:33
Aiesha jest offline Zgłoś do moderatora