2012-11-16, 18:50
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część
Cytat:
Napisane przez Ma_majka
Dokładnie  Wszystkie grube, z celulitem, rozstępami, niewydepilowane, siedzą przed kompami w starych szmatach cały dzień i jeszcze się w tym wspierają  
|
Dobrze powiedziane hehe, slonice A kto ma nas pocieszac, chyba tylko my same! a moje rozstepy na udach i tylku sa okropne..wygladam jak zebra..a na kitach cellulit...pieknie;( DO tego spuchniete rece i nogi..
Cytat:
Napisane przez mad85
Dzieki  i prosze o kciuki bo cos czuje ze przez weekend urodze
|
powodzenia!
Cytat:
Napisane przez ausente
Szyjke mam.zgladzona.jak to lekarz pow  rozwarcie na 1 palec. Czul.glowke malej  ) usg nie mialam. Pow ze szybko mi to idzie i moze w weekend urodze  boje sie ale coz.
Boli mnie wszystko. Spac nie umiem. Mleko mi leci. Majtki co chwile mokre. MASAKRA!!!!
|
No to sie szykuje porod! Fajnie Ci Kciukasy!
Cytat:
Napisane przez kia_mia
Takie sny są dziwne... też czasami tak mam i sama w koncu nie wiem czy coś mnie bolało naprawdę czy nie  głupie to
A co do spacerów... kurde też już powoli musialabym się zacząć ruszać.... od lipca praktycznie nic nie robię, bo musiałam leżeć i strasznie się boję, że będę się męczyć 2 dni zanim urodzę ... w ogole teraz to mam taką kondycję, że ja nie wiem jak ja sobie z dzieckiem pózniej poradzę.... z noszeniem itp... to będzie masakra na początku[COLOR="Silver"]
|
ja tez mam takie obawy jak sobie poradze po porodzie..nie pracuje cala ciaze..do polowy musialam sie oszczedzac, w sumie duzo lezac..stracilam forme zupelnie...nie wiem jak dam sobie rade. Mam nadzieje, ze dostane jakiegos powera i wroce do formy.
Cytat:
Napisane przez gk7
Hej
Byłam rano na pobraniu krwi, po południu wyniki. Trzymajcie kciuki, aby to nie było TO, czyli cholestaza. Dzisiaj w nocy już spać nie mogłam z nerwów, że za wcześnie pewnie urodzę i mnie w środę do szpitala położy po wizycie. A ja nie chcę jeszcze 
|
Trzymam kciuki za wyniki!
Cytat:
Napisane przez rosllinka
Hej melduję się w nowym wątku  ale czytam jeszcze poprzedni
Tak niektóre tutaj się pośpieszyły z porodami że postanowiłam zabrać się do roboty i tak od trzech dni coś piorę i na raty prasuję
Mam do Was pytanko.. Czy możecie polecić jakieś wkładki laktacyjne? a może ten temat już był tylko jakoś ominęłam
A! I też zamawiam karuzelkę i matę rainforest fp  Zdecydowałam się w końcu
|
Tylko sie nie przepracuj, bo to tez moze zadzialac odwrotnie..
Co do wkladek, to czytalam o tym troche duzo swego czasu w necie i najbardziej polecane byly BabyOno. Takie tez kupilam na allegro.
Ja kupilam polecana karuzelke Bright Stars Wyspa marzen, a mate bede miec tez ta FisherPrice Rainforest (ma zakupic tesciowa, oby)
Edytowane przez Anjouka
Czas edycji: 2012-11-16 o 18:53
|
|
|