Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Cytat:
Napisane przez Katate
Sharp Ty się lepiej tak nie nastawiaj  często rodzi się po terminie, a wtedy to podobno każdy dzień się masakrycznie dłuży.
Ale może Tobie się uda tak wycelować
Ja urodziłam 18 dni przed terminem a chciałam wycelować na walentynki  ale się młody pośpieszył  i walentynki to spędziliśmy w szpitalu
|
Ja w walentynki wyszlam ze szpitala z małą 
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
Plan porodu  a tak w ogóle to w każdym szpitalu powinni respektować ten plan i pytać o to czy sobie życzysz nacięcia ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) masz prawo rodzić w wybranej pozycji, masz prawo mieć przy sobie osobę towarzyszącą cały czas ale jak jest... niestety każda z nas wie...
Jasne, ale tutaj chodzi o rutynowe nacięcia 
Choć z tego co czytałam to aż takie pęknięcia zdarzają się niezwykle rzadko.
|
Plan porodu wrzucają zazwyczaj w dokumenty i olewają Osoba towarzysząca to już "poród rodzinny" wiec trzeba się zazwyczaj umawiać wcześniej No cóż do hameryki nam jeszcze daleko...
Jeśli chodzi o nacięcie to ja własnie bym się bała zaznaczyć, że maja mnie nie nacinać bo róznie to bywa... a nie chciałabym przezywać tego co moja sis. Już wolę siadać na jeden posladek przez tydzień ;-)