2012-11-17, 00:43
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część
Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman
info z FB:
Aniamotylek:
Hej mamusie mała jest z nami 2480. 9 punktów jest śliczna jak dojdą do siebie pokaże ją porad naturalny tylko rozdarcie się zrobiło tak szybko że nie zdążyli doc znieczulenia pozdrawiam
|
GRATULACJE! Szkoda, ze nie zdazyli ze znieczuleniem, ale dalas sobie swietnie rade bez!
---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ----------
Cytat:
Napisane przez agasobo
cześć dziewczynki
macie popcorn?
dzisiejszą noc u mnie sponsoruje literka S jak Spacer z Psem - podczas którego zaczęły mi odchodzić wody
zaraz jedziemy z tż na IP, ale póki co nic mnie nie boli, nie mam skurczy i pewnie rozwarcia też nie, więc szykuję się na długą akcję - do 18go jeszcze chwila
w ogóle myślałam, że te wody mi "chlusną" a one tak się od jakichś 2 godzin co jakiś czas uaktywniają
nie mam dostępu do netu z mojego cudownego telefonu, ale mam numer do madziusi i do judki, więc jak coś się będzie działo, to będę informowała
proszę o kciuki, żeby było jak u Marti albo u Weroniki
miłego weekendu 
|
Zaczelo sie. Doczekalas sie kciuki!
Cytat:
Napisane przez happy_eve
|
Zdrowia dla malej! Na pewno to nic zlego, musza ja tylko przebadac-standard. Wiem, że sie stresujesz, ale glowa do gory!
Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19
Aj znów ostra kłótnia z TŻ ja nie wiem ale jak tak dalej pójdzie to rozwód murowany, strasznego doła mam..
|
Raz na wozie, raz pod wozem... zycie, eh. U mnie tez jest roznie, ale Kocham TZ i nie wyobrazam sobie życia bez niego. Choc czasem mnie rani i przez niego placze. Czesto sie klocimy niestety, mamy ostre charaktery.To czasem baaardzo boli, ale pozniej wychodzi slonce i znow jest super.
Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982
obecnie jedna rodzi (aga), jedna czeka w szpitalu(nicole) a reszta to nie wiem
|
Dzieks 
Cytat:
Napisane przez DeKajka
[/COLOR]Kurcze mozliwe zebym juz dostala normalny okres ?? przestalam krwawic pare dni temu a teraz normalnie leci mi zywa krew ? to mozliwe ze tak szybko? 
|
Okres? Nie bardzo..raczej normalnie krwawisz w pologu. Moga zdarzac sie przerwy i znow wracac krwawienia. Tak sie zdarza podobno.
Cytat:
Napisane przez Sola1
Dokładnie - nawet powiedziałabym, że trochę takie rasistowskie.
|
Nawet bardziej niz troche.
Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19
Pół dnia przeryczałam, mam już dosyć...
|
Glowa do gory
Cytat:
Napisane przez gk7
Hej
Melduję, że cholestazy na razie nie mam. Wyniki w normie   
Dziękuję Wszystkim za kciuki 
Idę poczytać Was, bo od południa mam 10 stron do nadrobienia.
|
No to super!
Cytat:
Napisane przez jagnna
Cieszę się
Mad85 jest w szpitalu i oto info od niej:
Hej dostałam zastrzyk rozkurczowy, mam bóle z krzyza co 5min ale malo efektywne i rozwarcie na palec. Mala troszke zeszla nizej ale to poczatek tak stwierdzil lekarz. Ale powiedzial ze jego dyzur trwa 24godziny wiec powinnam urodzic
Napisała jeszcze że trzyma kciuki za rodzące, dla reszty przekazuje pozdrowienia i buziaki 
|
Kolejna rodzaca. Super! Powodzenia!
Cytat:
Napisane przez nini_b
Właśnie odebrałam sobie wynik na GBS i cytuję: "BAKTERII NIE WYHODOWANO" 
|
Bo i po co je hodowac:-D
|
|
|