Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-17, 08:08   #802
moniczka1302
Wtajemniczenie

Dot.: Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
Ale co oni mają Ci naprawić? Skoro wózek tak po prostu ma, to chyba tylko zwrot pieniędzy za spacerówkę by Cię satysfakcjonowało

A wiesz ile jest cukru w pomarańczy? Wyciśnięty sok z jednej pomarańczy ma w sobie tyle cukru, co szklanka coca-coli. Jedynie te białe błonki zmniejszają ilość przyjmowanego cukru podczas jedzenia pomarańczy. Jednym słowem lepiej zjeść pomarańczę, niż wypić z niej sok

A o co chodzi z tym robieniem kaszki glutenowej w 100ml mleka? Ja odciągam trochę mleka ręcznie (około 1 łyżkę), rozpuszczam w nim łyżeczkę kaszki i podaję Hani. Czyli źle robię???
Łyżeczka kaszki na 100 ml - tak podają na stronkach i tak mam w poradniku

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:
Napisane przez doris888 Pokaż wiadomość
a my całą noc walczyliśmy z biegunką.... normalnie za*srane wszystko
a rano zwymiotowała mi mleko ... gorączki nie ma, ale te krosty są... od dzisiaj zaczynam chyba wprowadzać wszystko od nowa i chyba kupię słoiczki- może te warzywa jakies "nie teges" są... sama nie wiem a może robie za mocne/gęste.. cóż chciałam żeby było zdrowo, dużo witamin- trochę wynagrodzić organizmowi brak kp ale chyba przegięłam. bo już do tej pory wprowadziłam już marchew, pietruszkę, ziemniaka, dynie, cukinie, jabłko, banan, brzoskwinia, morela, ryż, kasze jaglaną i kukurydzianą, indyka no i to wszystko w ciągu półtora miesiąca i pewnie organizm się zbuntował... tylko zastanawia mnie że do tej pory nic się nie działo dopiero ostatni tydzień....
teraz poszła spać mam nadzieję że jak wstanie to już będzie lepiej...
Rzeczywiście sporo tego. Ja bym odstawiła banana, brzoskwinie i morele. Zacząc od marchewki, pietruszki i ziemniaka i co kilka dni cos dodawac. No i obserwowac dokladnie.

Edytowane przez moniczka1302
Czas edycji: 2012-11-17 o 08:10
moniczka1302 jest offline Zgłoś do moderatora