2012-11-17, 08:08
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012
Cytat:
Napisane przez Gaabbi
Ale co oni mają Ci naprawić? Skoro wózek tak po prostu ma, to chyba tylko zwrot pieniędzy za spacerówkę by Cię satysfakcjonowało
A wiesz ile jest cukru w pomarańczy?  Wyciśnięty sok z jednej pomarańczy ma w sobie tyle cukru, co szklanka coca-coli. Jedynie te białe błonki zmniejszają ilość przyjmowanego cukru podczas jedzenia pomarańczy. Jednym słowem lepiej zjeść pomarańczę, niż wypić z niej sok
A o co chodzi z tym robieniem kaszki glutenowej w 100ml mleka? Ja odciągam trochę mleka ręcznie (około 1 łyżkę), rozpuszczam w nim łyżeczkę kaszki i podaję Hani. Czyli źle robię???
|
Łyżeczka kaszki na 100 ml - tak podają na stronkach i tak mam w poradniku
---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------
Cytat:
Napisane przez doris888
a my całą noc walczyliśmy z biegunką.... normalnie za*srane wszystko 
a rano zwymiotowała mi mleko ... gorączki nie ma, ale te krosty są... od dzisiaj zaczynam chyba wprowadzać wszystko od nowa i chyba kupię słoiczki- może te warzywa jakies "nie teges" są... sama nie wiem a może robie za mocne/gęste.. cóż chciałam żeby było zdrowo, dużo witamin- trochę wynagrodzić organizmowi brak kp ale chyba przegięłam. bo już do tej pory wprowadziłam już marchew, pietruszkę, ziemniaka, dynie, cukinie, jabłko, banan, brzoskwinia, morela, ryż, kasze jaglaną i kukurydzianą, indyka no i to wszystko w ciągu półtora miesiąca i pewnie organizm się zbuntował... tylko zastanawia mnie że do tej pory nic się nie działo dopiero ostatni tydzień....
teraz poszła spać mam nadzieję że jak wstanie to już będzie lepiej...
|
Rzeczywiście sporo tego. Ja bym odstawiła banana, brzoskwinie i morele. Zacząc od marchewki, pietruszki i ziemniaka i co kilka dni cos dodawac. No i obserwowac dokladnie.
Czas edycji: 2012-11-17 o 08:10
|
|
|