Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-17, 11:02   #728
Sola1
Zakorzenienie

Dot.: Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część

Martwię się o Karollę, że tyle czasu się nie odzywa. Mam nadzieję, że to tylko brak czasu.

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Morning dziewczynki

Eh, coraz mniej czasu na wizaż mam ale mam nadzieję, że zrozumiecie..
Zrobiłam zakupy przez neta, bo teraz z małą nawet nie chcę się wybierać.. a tż to wolę nie wysyłać, bo stwierdzi, że połowa z tych rzeczy jest niepotrzebna, albo będzie szukał tańszych odpowiedników czy promocji.. a jak czegoś nei będzie to kupi pewnie zły zamiennik

U nas nocka już lepiej.. tyle, że jeszcze z karmieniem mam problem - nie zawsze się uda do cyca przyssać, więc wspomagam się dalej mlekiem modyfikowanym i laktatorem Mam nadzieję, że się w końcu jakoś nauczymy i mam nadzieję, że butelka nie rozleniwi małej - chociaż już teraz mam takie wrażenie.. no nic - będziemy walczyć. Chociaż butelka to jednak wygoda.. zwłaszcza w nocy.

Co do tematu leżaczków czy karuzel to ja też najwyżej na święta kupie - bo na razie mała tylko w łóżeczku śpi.. albo w rożku kładę ją w salonie jak siedzę sobie przed tv czy kompem.

GRTAULACJE! Super wiadomość.
I jaki poród lekki - no zazdroszczę, bo ja się trochę zraziłam
Mała piękna

Trzymam kciuki za Agasobo!
Na pewno dacie radę z karmieniem

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Sms od Agasobo:
Cieszy sie, ze Dojotka wychodzi i ze Mad tak ładnie poszlo. Teraz chce, żeby Antek wziął przykład z Marysi.
Poza tym:

"U mnie wszystko pozamykane i nie chcą mi nic dać, mówią, że trzeba czekać na jakiekolwiek rozpoczęcie akcji. A ja kazałam Tztowi szykować się na pępkowe"
Żeby szybko się rozkręciło
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora