Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-17, 12:06   #4654
iza243
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
czesc wiem wiem, za dużo czytam tego wszystkiego i dlatego schizuje, żadnego acardu nie kupuje, orzechy bede tylko jadła i magnez.co ma być to będzie.
jak mnie dziś okropnie boli lewy jajnik, masakra!
jak się basiu czujesz? mnie dopada zapalenie zatok, tak mnie głowa nawala nad nosem i katar mam. a wystarczyło że poszłam do banku bez czapki...
Biedna kuruj sie
Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
Arletko ja sie czuje dobrze chociaz boje sie ze owulka juz byla bo mnie wczoraj jajniki bolaly a dzisiaj juz nie . Chyba nie wytrzymam do jutra z przytulankami
Piersiatka mnie bola a nawet nie moge ich dotknac bo mam mniec badanie prolaktyny a pani doktor mowila zeby przez tydzien nie dotykac przed badaniem zeby nie pobudzac ich,Tz tez nie moze ich dotknac wiec cierpi .

Arletko nie dobrze ze sie przeziebilas. Kochana sprobuj namoczyc sobie nogi w goracej wodzie z sola i musztarda (jak dobrze pamietam to byla musztarda sarebska czy jakos tak) ale ja ostatnio bralam zwykla i bylo dobrze.
Dobrze że sie dobrze czujesz po zabiegu

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora