Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wasze ulubione perfumy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-05-13, 16:04   #85
martiene
Raczkowanie

Dot.: Jakich perfum uzywacie?

Smoczyco kochana Ty moja... Ja nie wiem, skad sie takie dziewczyny biora... Jestes prawdziwym skarbem Czy dostalas moja kartke z Osmoz? dzieki Tobie poznalam suuuper strone o perfumach - dziekuje!
Jesli chodzi o probki to wiem, ze mozna liczyc na bratnie dusze, juz mi Pixie przyslala Youth Dew, Pixie to moj drugi skarb na wizazu Szukam probki Libertine, albo chocby psiknietego na papierek juz od paru dni na forum, oglaszam sie, podbijam i nic Czy mialabys mozliwosc i ochote zdobycia dla mnie probki (jak mowie, wystarczy na blotterze) Libertine lub Tentations? Bylabym wniebowzieta... Mowisz, ze Libertine wyprzedaja, czy to znaczy ze za nizsza cene, czy po prostu, ze zapach znika?
Ja w Poznaniu nie znam innych perfumerii niz sieciowe Kiedys byla Alicja na Ratajczaka w centrum, ale sie zwinela.
Co to za kultowa perfumeria w Sopocie? Czy maja duzo rzadkich zapachow?
Caluje Cie i dziekuje za pamiec, czuje sie srednio, ale to wina lowastatyny, ktora ma mi pomagac, a na razie szkodzi - efekty uboczne zaczynaja przewazac nad leczniczymi... W poniedzialek rezonans... Trzymaj kciuki bo padam z nerwow. Caluje!!!
Marta