Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-17, 13:11   #776
T'ai
Zakorzenienie

Dot.: Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość

Powiem wam, że mnie to trochę przerasta - nie potrafie się jeszcze dobrze zorganizować.. wcześniej miałam tyle czasu - teraz czuję się jakoś uwiązna.. najgorsze jest to karmienie.. ale dam radę - tak myślę.. wspieram się laktatorem i mlekiem modyfikowanym.. no i dlatego cieszę się, że kupiłam i to i to.. bo inaczej tż musiałby do sklepu szybko śmigać. Nie mogę obczaić ile i co ile mała musi jeść, więc karmie na zyczenie..

Zaraz was nadrobię.. póki mam chwilke

aaa.. zdjęcie małej - szrama z policzka po kleszczach już zeszła
nie dziwię się ale na pewno z czasem będzie lepiej
śliczna malutka

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Micia ma bana.. ja i Dekajka już tyle nie gadamy,
najaktywniejsze ucichły to i ruch na forum spadł
to czemu ja codziennie godzinę muszę nadrabiać

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, Dojotka napisała że wyjdą może w poniedziałek, Mały cały czas je, cyce Dojotka ma jak Pamela Anderson Gratuluje nowym mamusiom i trzyma kciuki za rodzące! A Czarna dostała karnego kutasika za obijanie się
super wieści

Cytat:
Napisane przez gk7 Pokaż wiadomość
Hej
Melduję, że cholestazy na razie nie mam. Wyniki w normie
Dziękuję Wszystkim za kciuki
Idę poczytać Was, bo od południa mam 10 stron do nadrobienia.

Cytat:
Napisane przez nini_b Pokaż wiadomość
Właśnie odebrałam sobie wynik na GBS i cytuję: "BAKTERII NIE WYHODOWANO"

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Dojotka:
A teraz Dawidek wystawia ciociom język Bo tylko on może patrzyć na piersi mamy

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Sms od Agasobo:

"Czekam na obchód pewnie dadzą mi oxy, bo nic się nie dzieje. Wody się sączą, rano pobierali mi mocz jakąś rurką i chyba mi coś uszkodzili, bo mnie boli przy sikaniu. Musicie się zaopatrzyć w tony popcornu, bo zanim urodzę to chyba jeszcze trochę minie. Buziaki i pozdrowienia dla wszystkich"

Cytat:
Napisane przez jagnna Pokaż wiadomość
Witam sie z wami super nowiną: mamy dzieciaka!!!!!!!!!!!!:jup i:

Info od Mad85:
O 8.10 przywitalismy swiecie Marysie 3060g, 55cm, 10 pkt. Wyszla jednym parciem polozna przerazona nie zdazyla nawet fartucha zalozyc. A ja nawet nie jestem rozcieta wiec juz siedze. Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn

Jest jeszcze zdjęcie Marysi zaraz wrzucę, muszę sie tylko dogadać z tefefonem

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość

A ja zpomnialam bo moj syncio konczy dzisiaj 2 tygodnie ..

Wrzucam fotke bąbelka i mojego brzuszka rowno 14 dni po porodzie .

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
Hej

Nie chce mi sie pisać tylko napiszę co się dzieje. Dziecko jest duże, ja wąska i do tego macica po cc. Nie można juz czekać. We wtorek wieczorem mam się zgłosić na IP, w środę rano założą mi cewnik z balonem na szyjkę. Wiem że i tak skończy się cc. Tylko zupełnie nie rozumiem czemu mam znowu przechodzić przez te wszystkie tortury. Będzie oxy, masaż i teraz jeszcze ten balonik. A na końcu i tak mnie potną jestem więcej niż pewna. Oczywiście wszystko dla mojego dobra i bezpieczeństwa dziecka jest robione. Jestem załamana i przerażona drugą indukcją z dodatkową jeszcze atrakcją.
kurcze
trzymam mocno
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora