Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem schudniemy 20kg! - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-17, 15:19   #653
Winnie the Pooh
Zadomowienie

Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część IV

Cześć Dziewczyny! Położyłam Małą, i postaram się troche ponadrabiaćDziś poszłam rano na zakupy, częśc rzeczy wzięłam w kerfurze, a część na bazarku. Wiosną i latem taka wyprawa na bazarek zawsze napawała mnie dietetycznym optymizmem, ale tym razem, szczerze mówiac, nie poczułam nicSzaro, buro i ponuro, a w trzech stopniach gdzieś te piekne zapachy uleciały. Nawet oczu nie nacieszyłam, bo było mi tak zimno, że chciałam już wiać do domu. Ale com miała kupić, tom kupiłai właśnie gotuje mi sie baza na zupy - standardowo będzie kalafiorowa z koperkiem, brukselkowa, wzięłam też 2 buraki, bo mi sie buraczkowej zachciało, z małej częsci zrobie tez pewnie krupnikOprócz warzyw wziełam jeszcze w nabiale wieśniaki 3% (deserki ominęłam szerokim łukiem), twaróg 0%, i zamiast dżemu kupiłam sobie przeciery gerbera - 1tarte jabłko, 1jabłko z morelą i 1jabłko z gruszka. Strasznie to drogie, ale muszę czymś zastąpić dżem, a przecier jabłkowy, który jadłam wcześniej na diecie (kupowałam w kerfurze z serii Discount), po prostu wyparował ze sklepów. Jestem od dawna strasznie zła z tego powodu, bo to było jedne z moich najlepszych dietetycznych odkryć No ale trudno sie mówi, trzeba sobie jakoś radzić
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm
start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62
Winnie the Pooh jest offline Zgłoś do moderatora