2012-11-17, 18:07
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Alior Sync - wasze opinie
Cytat:
Napisane przez crippled
mam założone konto w Sync (i kartę) ale nie używałam go jeszcze w ogóle...
Ty się dobrze orientujesz to na pewno mi pomożesz  Jak się tam wpłaca pieniądze na konto? Bankomaty mają za friko a wpłatomaty ? Kiedyś gdzieś przeczytałam, że za wpłacenie kasy na własne konto pobierają opłatę co moim zdaniem byłoby co najmniej dziwne 
|
Mieszkam w małym mieście i u mnie nie ma wpłatomatów. Po prostu dostaję wynagrodzenie na konto i dodatkowo dodaję środki z innego własnego konta czy przez paypal. Kiedyś w korespondencji od Sync dostałam maila, że na prośbę klientów wpłatomaty są już za darmo.
Ale jak to jest w praktyce, to Ci nie powiem, bo nie próbowałam.
---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------
Cytat:
Napisane przez rousse
mozna się było domyślać, że kiedy juz zdobędą klientów to cashback zlikwidują.  Ja mam to konto jako dodatkowe, do zakupów, główne mam inne i nie zamierzam zmieniać wszędzie numeru konta. Pewnie przestanę z ich konta korzystać/zlikwiduję bo po co mi ono 
|
Nie koniecznie zlikwidują. Ja myślę, że banki będą co rusz wymyślać coś nowego co zachęci do korzystania z ich usług, zmusza ich do tego sytuacja na rynku, co dla nas jest na +. Mieszkałam długo za granicą i tam nie do pomyślenia były opłaty za konto, wypłaty z bankomatów czy przelewy... A u nas w niektórych bankach nadal kasują za to kosmiczne opłaty, a ludzie potulnie płacą. Dla mnie to nie do pomyślenia.
|
|
|