2012-11-17, 18:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część
Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga
właśnie poszedł mi śluz z krwią ( bardziej brązową) skurcze jakieś tam są ale narazie spoko... ciekawa jestem hmmm 
|
Któraś już tak miała. Poród był niebawem 
Cytat:
Napisane przez halwaya
Poprosze o przepis na oponki
Ja mam dzis kryzys wlasnie jesli chodzi o szwy, rozcieta bylam do odbytu przy tym porodzie kleszczowym. I ten szew najbardziej mnie boli.. ciezko mi siedziec czy cokolwiek. Boje sie infekcji, bo to jeszcze takie miejsce.. nie chce tutaj marudzic czy opisywac moje wycieczki do kibla, ale jest to stres i wiem, ze zle robie, ale wstrzymuje
W ogole to sie poplakalam, bo dzis jest tak zle, ze nawet malej nie moge karmic, bo nie usiedze.. lecimy zatem z mlekiem modyfikowanym.. a ja staram sie chociaz odciagac mleko laktatorem, by pridukcja nie ustala 
Dol mnie lapie i nie wiem jak sobie poradzic 
|
Współczuję To zrozumiałe, że kiepsko się czujesz 
A nie możesz karmić na leżąco?
---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------
Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga
czytałam ,że to może być ten czop ciągle ( schodzi mi od wczoraj) nie chce się jarać bo już raz byłam na porodówce z fałszywym alarmem... skurcze są ale raczej mało bolesne - no nic trzeba czekać... ( jakoś pesymistycznie do tego podchodzę)
|
Info z pierwszej strony:
"Znaczenie, plamienie krwią - spowodowane jest skracaniem i rozwieraniem szyjki macicy, przygotowującej się do porodu. Objaw ten występuje najczęściej, kilka godzin przed porodem. Może do niego, również dołączyć się objaw, wydalania czopu śluzowego (patrz w/w), który wówczas będzie podbarwiony krwią."
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------
Coś dla rozluźnienia. Jak ktoś nie lubi swojej pracy to może ją rzucić np. tak :
http://www.youtube.com/watch?v=9A4UGtM4hDQ
|
|
|