2012-11-18, 10:11
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
Cytat:
Napisane przez mademoiselle_69
Sama mnie oskarzylas o cos czego nie wiesz! jak mozna o kims juz od razu na starcie mówic ze jestem zeby wszczynac afery?! Bo powiedzialam cos czego nie wiecie?
To wlasnie sie zapytalam, czy cały ten watek jest o "urodowych" tematach czy o plotkowaniu i obgadywaniu?
|
Nie jest to coś czego nie wiemy, bo już to mówiłaś:
Cytat:
Napisane przez buziaczek81
A znacie tego glupka PlasterOn Air..? Wiecie ze jest gejem a mowi ze jest z Paninorge.. Wiem od pewnego zrodla.. ze jest gejem. Nie - nie mam nic przeciwko, mam znajomych gejow, i ich lubie. Ale... dlaczego robic z ludzi durniow? tych ktorzy ich ogladaj! Gosc ma na imie Adrian, mial kiedys biznes ludziom nie placil, uciekl, skarbowka go szuka, urzad.. itp. mieszka u kumpla, ukrywa sie, i lansuje na YT. I te klamstwo bycia z Paninorge jest zalosne! Te ubrania co pokazuje, juz mial 2 lata temu, nic z tego nie jest nowe!! Nic! Nawet kosmetyki!! Moja kumpela byla z nim.. i dowiedziala sie od ludzi ze jest gejem, klamal ludziom, od razu go rzucila! Misie co pokazywal w filmiku "so gej" sa od jego ex faceta!! Wiem wiele rzeczy o nim...
Tylko nie rozumiem, po co te ukrywanie sie?! i robienie z ludzi idiotow!
|
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
|
|
|