Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-19, 09:27   #868
pola_m
Wtajemniczenie

Dot.: Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012

Cześć poweekendowo

Chciałam się pochwalić. Byłam w piątek na tańczeniu z dziećmi w chustach. Całkiem sympatycznie, i, co najważniejsze, obczaiłam wiązanie na plecach! Antoś zachwycony, ogląda świat, jest przewygodnie i nawet daję radę sama Wczoraj tak byliśmy na spacerze

Co do tortu dla męża, mój już się przyzwyczaił Więc niespodzianki nie będzie Ale zadowolony będzie na pewno. POchwalę się, jak juz coś stworzę.
Jako niespodzianka, planuję ubrać Antka w bodziaka, na którym wymaluję napis w stylu "sto lat dla tatusia"

A poza tym poważniej się rozglądamy za spacerówką wreszcie. Mój brat ma x landera i sobie chwali, a męża siostra maclarena i też są bardzo zadowoleni... A Wy (te, które już jeżdżą spacerówkami), co polecacie?

Z gadżetów zastanawiam się też nad takim turystycznym krzesełkiem:
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Przenosne-kr...o-di-p953.html
Chrzestna małego dopytuje o prezent na mikołaja. Zabawek nie chcemy, a dużo wychodzimy, jeździmy, więc takie siedzonko by się przydało chyba...

Moniczka, She_87, Benka, urocze dzieciaki

Cytat:
Napisane przez natusiakac21 Pokaż wiadomość
Ale mieliśmy nockę. Po 1 obudziła nas sąsiadka, że zalewamy piwnicę. Poszliśmy, a tam wody po kostki i woda się z rury leje. Okazało się, że hydraulik nam nie przykręcił rury do bojlera i wyskoczyła

Piękna pogoda u mnie, zaraz wybywamy na spacerek
o kurna, to niezła masakra.

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
Witam

Filipkowe leczenie idzie ku dobremu,zdrowieje mi dziecko Mam nadzieję że jutro wyjdziemy bo ja już tak strasznie tęsknie za Szymonkiem

Oby już było tylko lepiej

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

o, wyczachowało mi nazwę sklepu...
to takie krzesełko jest (koo di się nazywa):
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora