Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-19, 18:36   #2602
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV

Mi lekarz powiedzial w szpitalu ze po poronieniu powinnam poczekac conajmniej 3 miesiace zanim zajde w kolejna ciaze.. Chodzi tutaj w szczegolnosci o wzgledy zdrowotne. Lekarz rowniez powiedzial ze bardzo czesto ciaza, ktora zostala zaczeta zaraz po poronieniu, konczy sie najczesciej niepowodzeniem
Zdecydowalam zatem ze odczekam conajmniej te 3 miesiace..
Podobno okresem optymalnym jest pol roku, ale z racji tego ze jestem juz grubo po 30tce, nie mam za bardzo czasu
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
długo Cię trzymali... zastanawiałyśmy się co się dzieje, czy tak długo w szpitalu jesteś..

my nie pochowaliśmy maleństwa, wszystko działo się jednego dnia, w dodatku do najgorszego doszło w domu. nie było czasu na szukanie informacji... potem kilka dni w szpitalu i 2 tygodnie L4. bardzo ciężko było wrócić do ludzi, ale po dłuższym czasie byłoby chyba jeszcze gorzej..

to ja leżałam w tym samym szpitalu brrrr....

czyzby kraśnicka?...

Ja mialam dosc czasu zeby to zorganizowac - to moje jedyne szczescie w nieszczesciu,

WYMIANKA

Edytowane przez elizabarbara
Czas edycji: 2012-11-19 o 18:38
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując