Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-20, 15:02   #2575
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Nie ma za co
Ja dodam sobie banner na bloga- może coś to da, spróbować mogę.

A zdradzisz co masz na liście?

Spojrzałam na te pomadki, o których pisała buahhot, niektóre ładne, ale nie wiem czy będą dobrze wyglądać na moich ustać, czy nie dadzą mi +10 do wyglądu jak to wiele szminek robi.

Chociaż jak ta promocja -40 okazałaby się prawdą to będzie taki szturm, że nie wiem ile z tego wszystkiego zostanie
Na pewno korektor po oczy musze kupic, bo konczy mi sie i zdecydowalam sie na Maybelline Pure Cover. Tusz chcialabym i tu wybieram miedzy Max Factor 2000 Calorie albo z Wibo zielony albo rozowy. Poza tym eye liner z Lovely, róż z Bourjois sprobowalabym, jakas pomadke pewnie z Rimmel tez przygarnelabym i jest jeszcze kilka rzeczy ale wierze ze nie sa mi potrzebne
Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
a skad w ogole to info na temat tej obnizki? bo ja o tej promocji czytalam tylko w postach na wizazu, a zadnej ulotki nie widzialam
No wlasnie info jest chyba tylko na wizazu, bo nigdzie indziej nie widzialam takich informacji. Najlepsze bedzie jak wcale nic takiego sie nie wydarzy

Blog (początki)
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując