Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem, część XXV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-20, 15:41   #485
stupify
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV

Cytat:
Napisane przez ulicznica Pokaż wiadomość
My ze swoim eksem już normalnie rozmawiamy, ba, nawet żartujemy do siebie "pysiaczku" czy "misiu" jak mówiliśmy kiedyś
Chciałby się w środę ze mną zobaczyć ("perspektywa spotkania z moją piękną i inteligentną byłą dziewczyną poprawia mi humor" )
To jedyny były chłopak, z którym udało mi się utrzymać normalny, zdrowy kontakt - pozostałe rozstania odbywały się w atmosferze wzajemnych pretensji i nienawiści.

Idę dzisiaj wreszcie do fryzjyeeeeeaha
No właśnie co będziesz robic?

Fajnie, że istnieja ludzie, którzy potrafia sie dogadac po rozstaniu
Ja bym nie mogła, czuje sie zeszmacona przez mojego ex, wiec kumplowanie sie z nim byloby ujma

Dzisiaj w autobusie jakis koles przez cale 20minut patrzył sie na mnie , przez co nie moglam skupic sie na nauce na kolosa Miłe, mała rzecz a cieszy
Kurde, ale mialam dzis smieszny sen, tzn snilo mi sie, że ex prosil mnie o kolejna szanse i dałam mu i w tym śnie bylam niesamowicie wsciekla na siebie o to co robie, że nie zasłużył na te szanse itp To chyba dobrze świadczy... coraz mniej mi go brakuje

Dzisiaj olałam matme dla biegania Zerwałam sie o 6stej i zaliczyłam 5,2km Poza tym z leci mi 2gi cały dzien bez papierosa Eksowi szczeka opadnie gdy sie spotkamy za tydzien i dowie sie, że rzucam
stupify jest offline Zgłoś do moderatora