2012-11-20, 18:35
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.
Cytat:
Napisane przez mona_ja
Żeby nie było że zrezygnowałam z wizażu witam was w nowym wątku  wpadłam na chwilkę bo mały śpi, nadal nie śpi w nocy a w dzień nie mam czasu na nic, nawet żeby snu nadrobić. W piątek byliśmy u pediatry, ze względu na żółtaczke kazał mu zrobić badanie krwi więc dziś byliśmy na pobraniu, Dawidek strasznie płakał  waży już 4740g więc sporo przytył w ciągu tego miesiąca, mleczko mamy smakuje  za to mi ciężko się gdzieś ruszyć bo co 1,5-2 godz chce cyca  pozatym to 02.12 planujemy chrzciny.
To tyle u nas, co nowego na wątku?
|

Cytat:
Napisane przez strongwomen
Blonde, Ci twoi sąsziedzi przegieli z tą choinką, może niech pod nią położą już króliczka.
Butter, Żabcia a ja nie zgadzam się. Uważam że im większa przesada tym gorszy skutek. Nie przyczaśnie sobie szufladą to przyczaśnie drzwiami, jak nie drzwiami to drzwiczkami od pralki itp. Uważam że trochę rozsadku i ostrożności i da się przebrnąć przez okres kiedy dziecko z tego że zrobiło sobie krzywdę, nie wyciąga wniosków, i dojśc do tego że "nie wono" wiele znaczy.
Nie należe do panicznie wystraszonych. Jasne że na schody zabezpieczenia, bo jak spadnie ze schodów to może być tragedia. Gniazdka również bo jak go pokopie prad to żadne "nie wolno" nie pomoże, otwarte na oścież okna dla wspinającego się malucha ABOLUTNIE. ale żeby oklejać każdy kąt gąbką, zabezpieczać każdą szufladę to zdecydowanie  Dobrze Blonde prawi, że trzeba wiedzieć poprostu na co szczegolnie trzeba uważać.
|

Tez mam takie zdanie
Ja na opryszczke zawsze stosuje zovirax, pomaga po 2 dniach
|
|
|