2012-11-20, 18:38
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część
Cytat:
Napisane przez karolla12
Hej
Ja tylko na chwilkę,chciałyśmy się z Lilką przypomnieć.U nas w porządku,tylko ja się troszkę słabo czuję....chyba mam anemię.ważę 3 kg mniej niż przed ciążą.
Lila jest taka kochana  tylko nie chce jeść z piersi,nie chce też mojego mleka,ja odciągam,żeby jej cho troszkę przemycić.Po cesarce nie miałam pokarmu,dopiero w czwartym dniu i ona zdążyłą przyzwyczaić się do sztucznego.
A tak wogóle to cc przy moich poprzednich porodach to jak pobyt w SPA,a rana już praktycznie nie boli,jestem bardzo zadowolona.Jutro jadę na zdjęcie szwów.
Wrzuciłam dwa zdj do albumu,jak będe miała więcej czasu to zaglądnę.
|
cudniasta!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez marti86
Wrzucilam czesc zdjec z sesji. jak ktos ma ochote to zapraszam do albumu-tu nie wrzuce bo sa zbyt intymne
--
aha...moj syn jak chce spac to spi...wczoraj probowalismy go obudzic i nicna spiocha wlozylam go do wanny i wykapalam ubralam-myslicie ze sie obudzil ??  i dzis od godziny znow probuje dobudzic i nic nie dziala  moze ma ktoras jakis sposob??calowanie, przebieranie, cmokanie , pierdziochy-nic nie dziala
bylam w miescie kupic stanik... 70 E  ja taka kruszyna....bo te co mialam to mi sie konczyly przd sutkami...
|
hahahaahha na śpiocha wykąpany
sesja brak słów.... taka cudna!
stanik ... noo ja też 75F ..  
Cytat:
Napisane przez T'ai
hehe 
o tej kreski to ja nie mam wcale 
może dlatego że taki bladzioch ze mnie 
|
ja miałam mocniejszą ale już mi zbladła - dziwne
a pępek wogóle mi nie wystaje. Mam wręcz płaski