Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-20, 19:02   #74
candace1
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
vil mój mąż też się nie zachwyca ubrankami, a brzucha póki co nie mam. a jak mu pokazałam zdjęcie z pierwszego USG to powiedział że takie bardzo ponure bo czarno-białe i nawet nie oglądał go zbyt długo. dopiero jak mu opowiedziałam jak cudnie biło serduszko, i jak maluszek się ruszał to stwierdził że może pójdzie ze mną następnym razem bo tak to nic nie widać na zdjęciu

myślę że dotrze do niego w swoim czasie, na razie wystarcza mi że jest dla mnie dobry i miły, i kupił mi dziś pyszną szynkę, i grejfruty, i pomarańcze, i mandarynki
Na pewno dotrze.
Mój rozmawia z brzuszkiem i go całuje i już mówi że czuje jak się maluch rusza Jest taki przesłodki jak to robi - ale tak samo było z małą...

Generalnie któraś z Was pisała o przeczuciach facetów odnośnie płci.. powiem Wam, że ja w I ciąży myślałam, ze będzie chłopiec a mój TŻ powiedział, że będzie na 100% dziewczynka, bo... mu się przyśniła jak był z nią na placu zabaw. Iwyśniła mu się

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość

Oj mój też nie szaleje, czasami ma takie uniesieniu, ale w rzeczywistości, tylko wita i żegna się z brzuchem na dzień dobry i do widzenia i czasami go coś ruszy, a tak to to on stopuje mnie, że jeszcze za wcześnie, że ooo po co mówisz, że chłopak, jak to może dziewczynka
I wczoraj tak mi wywaliło brzuch, że jak przyszedł z pracy, spojrzał na mnie i powiedział "Cześć mój pulpeciku" Myślałam, że go zamorduję
pulpeciku to przecież słodko

Widzę maluśkie ciuszki nie szalejcie tak na zakupach bo i mnie się zachce.

Ktoś obok smaży rybę i aż mi się żołądek zassał i słucha disco polo łoo matkoooo
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora