Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX-X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-21, 12:57   #4118
I_K
Zakorzenienie

Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
U nas dzisiaj była pani pediatra na patronażu. Nie znałam jej wcześniej, ale bardzo pozytywne wrażenie wywarła na mnie pani doktor. Rozmawiałyśmy min. o szczepianiach, które nas czekają za 3 tygodnie. Chyba zdecyduję się na te 5w1. Poleciła mi też pneumokoki. Sama nie wiem czy się zdecydować, ale na razie skłaniam się ku temu, aby jednak małego zaszczepić. Pamiętam, że chyba niektóre z Was szczepiły przeciwko nim, prawda?
też tak będziemy szczepić, dzidziuś mojej koleżanki złapał pneumokoka wiec wole małego na nie zaszczepić.
Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
sterimar baby
też to mam ale boje się małemu psikać bo wydaje mi sie ze jest tam za duże ciśnienie, ale jak wy używacie to muszę spróbować.
Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Dzięki. Mój Jaś czas od czasu kicha i nie wiem przypadkiem czy to nie od suchego powietrza w ogrzewanym mieszkaniu. Czy któraś tez taki miała z Dzidzią?
mój kicha, myślę ze to nic niepokojącego, czasem pewnie troszkę pokarmu cofnie mu się do noska i stąd to kichanie