Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-02-23, 20:08   #4920
kasiek1122
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
ja raz malowałam paznokcie kolorkiem Berry i nie zostawił żadnych smug!!
no to super w takim razie mogę polecić klientce ten lakier,dzięki
Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
ja mam niebieskie oczka i jak pomalje się odcieniem bronze to wszyscy mówią że bardzo podkreśla ich kolor
no to świetnie w takim razie na pewno biorę Bronze

Cytat:
Napisane przez doniczka21 Pokaż wiadomość
dziewczyny a wiecie jak pachnie be...spontanous???bo chciałabym go kupic a nie wiem czy przypadkiem nie jest podobny do zielonego Adidasa??
czy te zapach z serii be... sa w ogóle trwałe??
To nie jest trawiasty zapach. Moja siostra zamówiła sobie tą mgiełkę, żeby właśnie sprawdzić ten zapach. W K03 zamawiałam ich 7!!!! Bo koleżanki mojej siostry, po powąchaniu po prostu się na nią rzuciły! Wiesz co..ta woda przypomina trochę incandessence, jęsli wiesz jak pachnie z pomieszaniem czegość jesce, coś jakby różowy adidaS, nie zielony. Ja uważam, że zapach jest bardzo ładny, świeży i utrzymuje sie dość długo około 6 godzin. myślę, że lepiej kupić mgiełkę, bo pachnie tyle samo, co po psiknięciu wodą toaletowa..serio

Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
Witam. Chcialam sie zapytac czy u Was tez jest opoznienie na perelki brazujace...? Juz ktorys raz z rzedu trzeba na nie tak dlugo czekac...
Chcialam sie tez zapytac kogos kto moze widzial jaka jest torebka przy wodzie In Bloom. Warto, czy to jakis badziew? na zdjeciu wyglada ladnie...
Pozdrawiam
jest ładna, ostatnio właśnie pisałam , że miałam ją za badziew ale zmieniłam zdanie. Jest bardzo ładna, takie delikatne złoto jak p.peach ten cień do powiek a perełki miałam na czas 5 opakowań.

Cytat:
Napisane przez Selina Pokaż wiadomość
Eeee, nie! Nie zawracaj sobie nimi głowy. Są dziadoskie i w ogóle jeszcze Cię uczulą. Chodzić nie będziesz mogła. Poza tym, czego można oczekiwać za taką cenę??
nieladnie taka antyreklama:P wszyscy wiedzą, że są świetne