Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-22, 08:10   #2893
judkama
Zakorzenienie

Dot.: Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część

Cytat:
Napisane przez gk7 Pokaż wiadomość
Hej Laski

Miałam dzisiaj wizytę i się wkurzyłam n amojego gina. Wizyta twała może z 10 min. Szybko mnie zbadał, stwierdził, że jest wszystko dobrze. Przejrzał wyniki, też ok, pobrał wymaz na GBSa, kazał odstawić Acard za tydzień i na 4 grudnia na wizytę zaprosił. Na ktg zero skurczy. Myślałam, że dzisiaj się już umówimy na cc, ale on nie ma jeszcze dyżurów na grudzień ustalonych i wogóle nie był skłonny umawiać się tak jak ja chcę na 7-12 grudnia. Powiedział, że przez tydzień po porodzie będę miała zastrzyki przeciwzakrzepowe. Tylko nie wiem już czy w szpitalu będę musiała leżeć w tym czasie, czy będę mogła wyjść wcześniej. Oj ja już wogóle nic nie wiem

Idę Was czytać, bo mam 20 stron do nadrobienia
nie denerwuj sie niestety dla nich to rutyna i juz

Cytat:
Napisane przez kamilkak90 Pokaż wiadomość
mały 10 tyg
przystojniaczek

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
Hej robaczki!!!

melduję że właśnie odeszły mi wody... właściwie to dalej odchodzą DeKajka UDUSZĘ!!!
Dam znać jak już będę PO... TRZYMAJCIE KCIUKI ZA MNIE I KUBĘ!!!
no w koncu : kciuki::k ciuki:

info z FB od Dyltharry:
Oliwka zechciala wreszcie laskawie wyjsc 21.11.12 o 22:40 52 cm i 3,09kg maluskiego piekna.

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora