Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-22, 10:24   #2912
T'ai
Zakorzenienie

Dot.: Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość

witam sie dzisiaj w 36 tygodniu

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Bliski granicy, ale nadal w normie. Mnie chodzi o to, że nie ma co wpadać w panikę. Jeśli lekarz twierdzi, że jest ok to nie ma co się stresować.
Nie chodziło mi o to, żeby zlać sprawę.
Ja jak zauważyłam u siebie tendencję spadkową to również zaczęłam jeść produkty bogatsze w żelazo i poprawiło się.
dokładnie
ja miałam 13 w maju a w lipcu już 11.9
zmieniłam tylko dietę i ostatnio w październiku skoczyło na 12.5

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
ja pierniczę jaki ból !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Znowu ta rwa kulszowa chyba mnie dopadła.... pamietam jak kwiczałam z bólu przed weselem.. nie umiałam chodzić bo tak mi promieniowało od uda aż do krzyża... i zaś to mam po schodach wejść nie umiałam teraz... z kubkiem herbaty .... masakra to tak boli !!!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez kamilkak90 Pokaż wiadomość
mały 10 tyg

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
Hej robaczki!!!

melduję że właśnie odeszły mi wody... właściwie to dalej odchodzą DeKajka UDUSZĘ!!!

wstałam bo siku mi się chciało. No i poszłam siku, wróciłam i zasnęłam, ale na chwlę nagle poczułam że coś mi mokro... próbuję się obrócić a tu dalej leci!!! zdążyłam tylko tyłek za łóżko wystawić i budzę Mateusza - kochanie to chyba wody! pobiegłam do kibelka zostawiając za sobą cudowny ślad, siadam na kibelku i nic... wstaję - dalej leci. Już nie mam wątpliwości problem tylko z posprzątaniem, bo co wstanę to leci.

Na szczęście czyste

Dam znać jak już będę PO... TRZYMAJCIE KCIUKI ZA MNIE I KUBĘ!!!
nareszcie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość

info z FB od Dyltharry:
Oliwka zechciala wreszcie laskawie wyjsc 21.11.12 o 22:40 52 cm i 3,09kg maluskiego piekna.

Cytat:
Napisane przez dyltharra Pokaż wiadomość
Dziekuje, Kochane
Nie wypuscili mnie i dobrze Oliwka urodzila sie po 12 godzinach - jest sliczna beksa
Na razie to dla mnie straszny kosmos, ale jestem cholernie szczesliwa.

Boje sie isc siusiu, bo mnie nacieli i szczypie
gratulacje
lej sobie wodę z butelki w czasie siusiania
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora