2012-11-22, 12:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część
Cytat:
Napisane przez Ma_majka
 Racja  A jak dziwnie czuć ruchy dziecka po odejściu wód!!! Normalnie jakby obcy z kosmosu nam się zalęgł 
|

Cytat:
Napisane przez karolamankowa
Po pierwsze bo wczoraj zapomniałam- nigdzie sama nie wychodz 
Po drugie to rodzimy razem jutro, ok?
Bo jutro sie zaczyna strzelec i moi rodzice mają rocznice ślubu, wiec mi pasuje, a Tobie kochana?
A z tym strzelcem to sie TZ uparł, bo czytał wczoraj horoskop skorpiona i strzelca i jak przeczytał ze skorpionki maja frywolne podejście do seksu a strzelce to czekają prawie że do ślubu to zakazał mi rodzic do jutra...  
|

Cytat:
Napisane przez judkama
mi polozne w poradni laktacyjnej tez mowily zeby miedzy bajki wlozyc to karmienie co 3 godziny i w ogole, bo dziecko wie lepiej kiedy ma jesc i ile i tylko ono moze samo sobie to wyregulowac wlasnie dluzszym ssaniem nawet co 1,5 godziny
a mm jest dluzej trawione wiec wtedy przerwy sa dluzsze a niby zje tyle samo
|
U nas na sr mówili, że z tym karmieniem na żądanie to chodzi o to że jak dziecko nie chce jeść powiedzmy co te trzy godziny to nie powinno być dłuższych przerw tylko starać się je przystawiać.
Jak chce częściej to jest wtedy na żądanie - wtedy kiedy chce. Czyli nie chodzi o to, żeby przetrzymywać dziecko przez 3 godziny jak płacze, że chce jeść
|
|
|