2012-11-22, 13:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice już po 60-tce. Część 61.
Cytat:
Napisane przez frezyjka85
kurcze to taki dziwny ból... a dokładnie to mrowienie, ciepnie mi pierś od środka i czasem przy napięciu mięśni mam wrażenie kłucia i nagły "wybuch" coś mi strzela/tak jakby pęka... i boli 
|
nerwy kochanieńka wyluzuj 
Cytat:
Napisane przez crozee
czesc 
ale u mnie sie dzisiaj swiatecznie zrobilo. robie dzem http://www.mojewypieki.com/przepis/d...y-z-pomarancza oblednie pachnie  no i spiewamy z antkiem kolędy do tego
poza tym nie wyrabiam ostatnio z małym.. wczoraj siedział w krzesełku do jedzenia i ogladał z laptopa swoje ulubione nursery songs, a ja poszlam do lazienki mu wyprac jego rzeczy. nagle slysze płacz, wracam,...a mał lezy pod stołem  wypadł z wysokiego krzesełka!
on juz w ogole raczkuje, a raczej pełza. posadzilam go dzisiaj na podłodze na macie, a ten sie przytrzymał krzesła i wstał na równe nogi.. i pozniej tak samo przy kanapie.. najorsze, ze on sam nie umie sie jeszcze utrzymac, wiec jak sie pusci to sie przewroci;/ Cos czuje ze to kwestia tygodnia moze dwoch ze on zacznie juz sam chodzic, bo za ręce to już długo chodzi...
|
o rany, aż mnie zmroziło jak o Antku przeczytałam... aż się boję co z mojej O. wyrośnie bo teraz ciężko ją w miejscu utrzymać.
Ile Antek ma miesięcy?
|
|
|