2012-11-22, 15:13
|
|
keep calm and contour on
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XV + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej
To Ale mam tak zryty humor w listopadzie zawsze, że trzeba się pocieszyć. Ban banem, ale okazję cenową trzeba wykorzystać
Rumieńce są urocze 
|
a gdzie taką okazję upolowałaś?
o nie, jeszcze nie spotkałam osoby której by rumieńce pasowały, a już na pewno nie mi 
Cytat:
Napisane przez Trelle
Ostatnio zastanawiałam się czy nie wyglądam za mdło. Niebieskie oczy, jasna cera i do tego blond..
|
Ja jak miałam jasne włosy to malowałam usta na ciemno,np.czerwień i świetnie przełamywała tą jasność, jeśli Ci to przeszkadza, ale masz taki piękny uśmiech,że nie sposób wyglądać mdło, raczej promiennie 
Cytat:
Napisane przez Mmedeah88
Masz już kaskę? Zamawiamy OPIki?  Bo ja już się doczekać nie mogę 
|
ja też nie mogę 
Cytat:
Napisane przez cooone
Dzień dobry 
Miłego dnia!
|
był miły (=zakupy )
Cytat:
Napisane przez Śniegowa
Faajnie to na tle włosów wygląda. To chyba Twój znak rozpoznawczy będzie- takie zdjęcie 
|

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------
Cytat:
Napisane przez AnulaPPP
no to też racja, można rozebrać kiedyś tam
no miałam jechać autobusem ( o matko, nie pamiętam kiedy ostatnio jechałam  ) żeby nie marnować kasy na paliwo ( 20km w jedną stronę ) a potem wrócić z tż, ale musiał zostać dłużej w pracy ;/
do czego oleju szukasz? twarz, włosy?
|
dlatego lubię miasto , do Rossa 200m 
chyba muszę kupić geniusza skoro wydłuża paznokcie 
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3775611 0]Ale ze mnie sierota... zaaferowałam się tym pudrem i zapomniałam paznokci pokazać... na paznokciowym... 
Dobra, Medi mnie zainspirowała, przecież też mam Geniusza a malowałam nim jak dotąd RAZ. Btw - u Medi wygląda ładniej 
Anula, Karola Wy zdaje się też miałyście nim lamować - i co? - ja się pytam [/QUOTE]
ładnie chociaż chyba Medi bardziej pasował 
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3775873 2]Agatko ja i tak pisałam, że dopiero w styczniu... a ciekawe ile by się nas uzbierało?[/QUOTE]
ja bym była chętna ale na ten żółty, bo to neutralizuje zaczerwienienia trochę
|
|
|