Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XV + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-22, 15:13   #1153
Pilar1899
keep calm and contour on

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XV + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej Pokaż wiadomość
To Ale mam tak zryty humor w listopadzie zawsze, że trzeba się pocieszyć. Ban banem, ale okazję cenową trzeba wykorzystać

Rumieńce są urocze
a gdzie taką okazję upolowałaś?
o nie, jeszcze nie spotkałam osoby której by rumieńce pasowały, a już na pewno nie mi

Cytat:
Napisane przez Trelle Pokaż wiadomość
Ostatnio zastanawiałam się czy nie wyglądam za mdło. Niebieskie oczy, jasna cera i do tego blond..
Ja jak miałam jasne włosy to malowałam usta na ciemno,np.czerwień i świetnie przełamywała tą jasność, jeśli Ci to przeszkadza, ale masz taki piękny uśmiech,że nie sposób wyglądać mdło, raczej promiennie

Cytat:
Napisane przez Mmedeah88 Pokaż wiadomość
Masz już kaskę? Zamawiamy OPIki? Bo ja już się doczekać nie mogę
ja też nie mogę

Cytat:
Napisane przez cooone Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Miłego dnia!
był miły (=zakupy )

Cytat:
Napisane przez Śniegowa Pokaż wiadomość
Faajnie to na tle włosów wygląda. To chyba Twój znak rozpoznawczy będzie- takie zdjęcie

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość
no to też racja, można rozebrać kiedyś tam

no miałam jechać autobusem ( o matko, nie pamiętam kiedy ostatnio jechałam ) żeby nie marnować kasy na paliwo ( 20km w jedną stronę ) a potem wrócić z tż, ale musiał zostać dłużej w pracy ;/

do czego oleju szukasz? twarz, włosy?
dlatego lubię miasto , do Rossa 200m

chyba muszę kupić geniusza skoro wydłuża paznokcie

[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3775611 0]Ale ze mnie sierota... zaaferowałam się tym pudrem i zapomniałam paznokci pokazać... na paznokciowym...

Dobra, Medi mnie zainspirowała, przecież też mam Geniusza a malowałam nim jak dotąd RAZ. Btw - u Medi wygląda ładniej

Anula, Karola Wy zdaje się też miałyście nim lamować - i co? - ja się pytam [/QUOTE]
ładnie chociaż chyba Medi bardziej pasował

[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3775873 2]Agatko ja i tak pisałam, że dopiero w styczniu... a ciekawe ile by się nas uzbierało?[/QUOTE]
ja bym była chętna ale na ten żółty, bo to neutralizuje zaczerwienienia trochę

Oh, screw beautiful. I'm brilliant.
If you want to appease me, compliment my brain.
Pilar1899 jest offline Zgłoś do moderatora