Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MY STYLE DIARY po polsku II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-02-24, 08:15   #2010
anies5
Zakorzenienie

Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II

Nasteczka, Elfiku dzięki dziewczyny

Lulu, dziękuję. Torba jest z Asos'a, a long z Atmosphere.

Bajuśka, dziękuję Ci pięknie . Dodam, że jestem niska, mam brzydkie dłonie, pryszczate czoło i małe usta, więc pytam: "Kto tym wszystkim tak niesprawiedliwie dzielił?" .

Praline , grzywka przed chwilą została skrócona, ale dalej szeroka .

Side, lubuję się w naturalnych kolorach, co zresztą wszystkie tu wiecie . Odnośnie Kate Moss, też mi się podoba bardzo jej styl i czasami staram się wzorować. Jeszcze na Siennie Miller (obawiam się, że niepoprawnie odmieniłam jej imię, oby wybaczyła ).

Jula, torebkę kupowałam na www.asos.com, będąc w Polsce, ale przywiozła mi ją rodzina, która mieszka w Sandhurst.
Kosztowała 25 f, przesyłaka chyba 2,5 f.

Elfiku, zawsze jestem pod wrażeniem Twoich zdjęć, głębokie kolory, ostry obraz. Twój aparat na prawdę musi być bardzo dobry.

Śliiiiiiiicznie wyglądasz w okularach, co mówię po raz x. Najbardziej podoba mi się zestaw z czarną bluzką, czerwonym paskiem i okularami w białej oprawie.
Ty to dopiero masz figurę, szczypior z Ciebie .

Sabcia, bardzo mi się podoba. Świetny sweterek, całość ładnie dopasowana.

Piszecie, że u Was śniegu a w Krakowie ni hu hu. Nie chwale dnia przed zachodem słońca .

Canile, ciekawe skojarzenie odnośnie fryzury .
Najbardziej podoba mi się zestaw w szarej wersji, ciekawe dlaczego .

Camilla, mnie te spodnie na prawdę na rurki nie wyglądają. Ewentualnie klasyczne z prostymi nogawkami. Od kolana widać, że rozszerzają się spodnie.
Podoba mi się zestaw z czerwoną bluzką, acz osobiście zrezygnowałabym z wisorka na rzecz kolczyków.
Ładnie przełamana czerń czerwonymi dodatkami.