2012-11-23, 11:43
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
Cytat:
Napisane przez Mysia mysz
W tym roku na pewno dawali bo znajomi dostali z miesiąc temu, a narazie nie ustalili jeszcze, że nie będzie w 2013 
|
o to trzeba monitorować bo ja juz spisałam na straty a tu prosze
Cytat:
Napisane przez cynamon_owa
Lekarz pokazał 1 pęcherzyk na usg ale ja gdzieś tam z tyłu głowy mam taką myśl, że mogą być właśnie bliźniaki- na pewno nie dwujajowe ale jednojajowe to może 
Pytałam ginekologa czy może być dwójeczka ale stwierdził, że raczej nie - ale zobaczymy następnym razem 
W każdym razie progesteron mam wysoki (40ng/ml), beta według norm mojego laboratorium mieści się już w 7 tydoniu (i z moich obliczeń beta w ciągu 48h podskoczyła o ponad 350% a po 72h o prawie 400%, no a gdyby książkowo przysrastała w ciągu 48h o te 100% to teraz byłoby 8000jednostek a nie 15tys  ) więc albo będą dwa maluchy albo co bardziej prawdopodobne Dziudziuś -Wojownik 
|
super wieści
Cytat:
Napisane przez Margosia__
Dziewczyny jak myślicie o szkole rodzenia to radzę się już zapisać!
Właśnie dzwoniłam do szpitala w którym chcę rodzić i na marzec nie ma wolnych miejsc a na majową już się nie kwalifikuję 
Nie powiem bo bardzo mnie to zdziwiło? Zaskoczyło? Widocznie trzeba się zapisywać jak się dwie kreski zobaczy, albo przed poczęciem  :rolle yes:
|
Cytat:
Napisane przez Margosia__
W Krakowie w Żeromskim- pani powiedziała, że są jedyną bezpłatną szkołą w Krakowie i w płatnych jeszcze są szanse 
Ja też chciałam zaczekać do wizyty we wtorek ale dziewczyny na innym forum mi kazały dzwonić od razu i okazało się, ze już i tak nie ma miejsc
A zależało mi na tej szkole bo chcę rodzić w tym szpitalu, więc chyba na inną się po prostu nie wybiorę 
|
dzwoniłam tam w połowie września i zostało kilka wolnych miejsc, ale nie zdecydowałam się, ale widzisz, mogłam się zapisać to bym Ci odstąpiła miejsce, bo ja idę do Uniwersyteckiego, tyle, ze tam jest płatna 400 zł. W Narutowiczu jest ponoć za 200 zł. Ujastek 300-350 zł, jakoś tak.
|
|
|