Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - rzucił mnie..a teraz sie odezwal
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-23, 15:47   #19
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: rzucił mnie..a teraz sie odezwal

Cytat:
Napisane przez aronia85 Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny za odzew.Wiecie..to nie tak ze pozbieralam sie na 100% bo mowiac ze tak, oklamalabym i Was i siebie bo to nie jest prawda. Nie odzywal sie, bylo mi z tym dobrze, zaczynalam sie powoli przyzwyczajac ze nie dostaje juz smsow od niego. Zaczelam sie lapac na tym, iz juz mniej o nim mysle.. no ale wczoraj odbierajac tego smsa i widzac ze to od niego znowu cos wrocilo.
Nie wiem po co on pisze..
Fakt, z tego wszystkiego najbardziej zal mi tej naszej znajomosci bo jednak 6 lat robi swoje..ale zranil mnie cholernie. A teraz jeszcze glupkowato sie pyta "czy nadal jestem zla" Czyzby go sumienie ruszylo? jakies wyrzuty?
Najgorsze to jest to, ze mimo tego wszystkiego co mi zrobil to mysle ze jest nadal w miare fajnym facetem...
Nie dziwię się, że przeżywasz sytuację, tkwi w Twojej głowie i wywołuje sprzeczne uczucia. W końcu znacie się nie od dziś i przeżyliście dużo miłych chwil.

Nie masz jednak co się łudzić - nie pasujecie do siebie jako para. Jeśli chcecie się znowu przyjaźnić, to wypali dopiero wtedy, gdy wszelkie romantyczniejsze uczucia wygasną z obu stron. Daj sobie czas na ulotnienie tych emocji, bo inaczej będziesz się w nich babrać miesiącami.

Byłam w podobnej sytuacji. Związałam się z przyjacielem, posypało się, urwaliśmy kontakt na 5 lat. A teraz znowu się kumplujemy, każde z nas ma inną połówkę.