Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O blogerkach plotkujemy, na poziomie obgadujemy! Część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-23, 21:47   #509
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: O blogerkach plotkujemy, na poziomie obgadujemy! Część VII

http://www.makelifeeasier.pl/gotowan...with-chocolate

Nie ma to jak zgarniać mąkę z miski na wagę, tylko po to żeby wypromować jakieś kuchenne akcesoria - po tym zdjęciu już wiedziałam, że post nie będzie postem o cieście

A ja plebs sypię mąkę prosto z opakowania

Ale chociaż nie tylko ja mam niemodne ścierki, które nie są burgundowe Nawet Zosia z Kasią takie niemodne mają

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
ano właśnie, a ile ona w końcu ma lat? Jak pierwszy raz mi się ten blog napatoczył to obstawiałam 14-latkę, która się dorwała do maminej szafy. A koleżanka twierdzi, że ona ma ponad 20 lat i zbaraniałam
Niestety nie wiem

Na którejś części wątku o tym było.

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Napisane przez AtomowaBomba Pokaż wiadomość
http://www.honorata-skarbek.com/2012/11/damn.html Buty Tak jak nie lubię litopodnych tak do tych się ślinię. Niedobrze ze mną.
Jestem na nie
Ogólnie te lity i litopodobne baaardzo rzadko podobają, raz widziałam u kenzy- ale sporo niższe i jakoś całościowo nawet pasowały.

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
ma taki sam kubek jak ja

zdjęcie z maseczka na twarzy, bardzo apetyczne
wygląda jak rzygi, kiedyś kupiłam o podobnej konsystecji, ale na pewno bym takiego zdjęcia światu nie pokazała, co innego kremowa maseczka co innego coś takiego

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
tym razem ja się z Tobą zgadzam
niestety bardzo ubolewam nad faktem, ze blogi prowadzą albo dziewczyny od rozmiaru 34-38 a potem są już blogerki w rozmiarach 46 i więcej

no wieje, wieje.
Ale dziewczyna ma w sobie to coś. Uważam, że nie jest urodziwa. Ale ma ciekawą urodę, która sprawia że bardzo chętnie zaglądam na jej bloga
Próbowałam się zastanowić z czego to wynika, na szczupłych - w dodatku z biodrami niewiele szerszymi od talii i małym biustem- dużo rzeczy dobrze leży, dobrze wychodzą na zdjęciach, więc łatwo pomysł na założenie bloga przychodzi, no i nie boją się tak krytyki jak te o większych rozmiarach.

A znowu te 44/46+ - zrzeszają się w grupach na forach, nawet na wizażu na społecznościach mi mignęło. A jako, że na reszcie forum i zakupowym wątku na dany miesiąc głównie są rzeczy ze sklepów do 40-42 to się skupiają w mniejszym gronie i doradzają, aż rodzą się pomysły, żeby założyć bloga, bo 'nie tylko chude mogą' czy co tam innego. W grupie namówić się łatwiej.

A te pośrednie widocznie nie mają skąd mieć motywacji.

---
Dla mnie ciekawa za bardzo nie jest, ale ma w sobie coś lekko modelkowatego. Tak jak np Honorata z ostatniego top model- ani mi się nie podobała, ani nie uważałam jej urody za ciekawą, ale pasowała tak jakoś do tych sesji i tym podobnych.
A ta dziewczyna próbuje tak profesjonalnie zapozować, ale czegoś mi brak, za sztucznie to wygląda- nie wiem jak to określić, ale coś mi nie gea.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora