2012-11-24, 11:53
|
|
Szef ds. Wymianek
|
Dot.: O blogerkach plotkujemy, na poziomie obgadujemy! Część VII
Cytat:
Napisane przez makeupnotwar
chodzą do gimnazjum, a noszą ekstradrogie torby Celine czy okulary Prady... no nie mogę, jak dla mnie to takie stare malutkie  nie zainspiruję się gimnazjalistką... 
|
Trochę tolerancji, sama podkreślasz ciągle, że chodzisz ubrana ekstrawagancko, to dlaczego zabraniasz gimnazjalistkom nosić się z drogimi torbami?
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------
Cytat:
Napisane przez Loouisse
I zastanawiam sie, po co tak młoda dziewczyna używa luksusowych kosmetyków, np. miała pomadkę Chanel. Nie chodzi tu o kwestię kasy, czy ją stać czy nie, w ogóle mnie to nie obchodzi. Dziwi mnie tylko to zestawienie bardzo młody wiek - pomadka Chanel.
|
Yyy, ja rozumiem zdziwienie gdyby używała kremów przeciwzmarszczkowych - ale pomadki? Co ją różni od takiej z Rimmela na przykład? Poza ceną, oczywiście, ale napisałaś, że nie chodzi Ci tutaj o kasę. Gdy miałam naście lat, nie stać mnie było na kosmetyki wysokopółkowe, ale gdybym miała taką możliwość, to używałabym. Kompletnie nie rozumiem co ma wiek do pomadki z danej firmy...
|
|