Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O blogerkach plotkujemy, na poziomie obgadujemy! Część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-24, 11:53   #528
siarka40
Szef ds. Wymianek

Dot.: O blogerkach plotkujemy, na poziomie obgadujemy! Część VII

Cytat:
Napisane przez makeupnotwar Pokaż wiadomość
chodzą do gimnazjum, a noszą ekstradrogie torby Celine czy okulary Prady... no nie mogę, jak dla mnie to takie stare malutkie nie zainspiruję się gimnazjalistką...
Trochę tolerancji, sama podkreślasz ciągle, że chodzisz ubrana ekstrawagancko, to dlaczego zabraniasz gimnazjalistkom nosić się z drogimi torbami?

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Loouisse Pokaż wiadomość
I zastanawiam sie, po co tak młoda dziewczyna używa luksusowych kosmetyków, np. miała pomadkę Chanel. Nie chodzi tu o kwestię kasy, czy ją stać czy nie, w ogóle mnie to nie obchodzi. Dziwi mnie tylko to zestawienie bardzo młody wiek - pomadka Chanel.
Yyy, ja rozumiem zdziwienie gdyby używała kremów przeciwzmarszczkowych - ale pomadki? Co ją różni od takiej z Rimmela na przykład? Poza ceną, oczywiście, ale napisałaś, że nie chodzi Ci tutaj o kasę. Gdy miałam naście lat, nie stać mnie było na kosmetyki wysokopółkowe, ale gdybym miała taką możliwość, to używałabym. Kompletnie nie rozumiem co ma wiek do pomadki z danej firmy...